Resultaten voor stoomtram enkhuizen medemblik

stoomtram enkhuizen medemblik

Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot! Hoorn Museumstad.
Reizigers die beginnen in Hoorn per stoomtram en doorreizen per boot kunnen vanaf 2011 meer tijd in het Zuiderzeemuseum Enkhuizen besteden. Reizigers die de Historische Driehoek starten in Enkhuizen per boot naar Medemblik en doorreizen naar Hoorn hebben meer tijd om een attractie in Medemblik te bezoeken.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, Noord-Holland Info en Reviews Uitzinnig.nl.
De hele rondreis is een aanrader! Wij kwamen vanuit Almere met de trein naar Enkhuizen, toen de boot naar Medemblik, dat was prachtig, in Medemblik bij het bakkersmuseum koekjes gebakken en zelf mogen verzieren en opeten natuurlijk. Toen met de stoomtram naar Hoorn met een prachtige rookpluim uit de locomotief.
Veerdiensten Enkhuizen Stavoren Urk en Medemblik EnkhuizenBoeit.nl.
Enkhuizen Medemblik onderdeel van de Historische Driehoek. Het majestueuze motorschip Friesland is onderdeel van de Historische Driehoek. De Friesland vaart van Enkhuizen naar Medemblik, vanuit Medemblik rijdt de stoomtram naar Hoorn en vanuit Hoorn vertrekt de NS trein weer terug naar Enkhuizen.
Stoomtram en Boot Historische Driehoek Tickets Holland.
3 5 uur. De Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot. De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur! Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint. Geniet van het avontuur in de Historische Driehoek tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.
Stoomtram Hoorn Medemblik Korting 2018 Uitmetkorting.nl.
Onderweg stopt de trein op een aantal authentieke stationnetjes, waar je even rond mag kijken en meer leert over de stoomtrein. De stoomtrein maakt onderdeel uit van de Historische Driehoek, waarbij je met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik gaat, met de boot van Medemblik naar Enkhuizen reist en tot sluit van Enkhuizen terug naar Hoorn gaat met de gewone trein.
Stoomsneltrein bij Bellofestival in juli Westfries Weekblad.
WEST-FRIESLAND Het Bello Festival ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Museumstoomtram Hoorn Medemblik krijgt op de festivaldagen 7 en 8 juli een Stoom-sneltrein-dienst, tussen Hoorn en Enkhuizen. De bijzondere inzet van een intercity stoomtrein tussen Enkhuizen en Hoorn maakt van de stoomtram Gouden Driehoek route op die dagen het Langste Historische Vervoersevenement van Nederland' met de stoomtram tussen Hoorn en Medemblik, de boot MS Friesland tussen Medemblik en Enkhuizen en de stoomsneltrein tussen Enkhuizen en Hoorn.
Historische Driehoek Extra museumstoomtram.nl.
Dit arrangement is verder uit te breiden met een enkele reis per trein van Hoorn terug naar Enkhuizen, een stadswandeling onder leiding van een gids in één van de drie steden of een bezoek aan het Bakkerijmuseum in Medemblik. Het arrangement Historische Driehoek Extra kan gereserveerd worden op iedere dag dat de stoomtram rijdt.:
Museum Stoomtram Hoorn Medemblik Regio Holland boven Amsterdam Noord-Holland Noord.
Museum Stoomtram Hoorn Medemblik. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams van dorp naar dorp over het platteland. Tussen Enkhuizen en Medemblik vaart het museumschip Friesland over het IJsselmeer. Stap in voor de spannendste tijdreis door de Historische Driehoek.
Historische Driehoek Hoorn-Medemblik-Enkhuizen bezoeken vanaf Strand49 Strand49.
Je kunt gaan voor een retourtje per stoomtram. Afhankelijk van de op die dag geldende dienstregeling reis je in dezelfde of in een andere trein terug. Maar je kunt er ook voor kiezen om met de boot terug te gaan. Deze boot, het indrukwekkende museumschip Friesland, vaart van Medemblik naar het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen.
Met korting naar Museumstoomtram Hoorn Medemblik.
Tijdens de Speurtocht Stoomsafari kunnen de jongste bezoekers alles beleven rond het vervoer per stoomtram en boot! Deze aanbieding geldt alleen wanneer er gestart wordt in Enkhuizen. Kijk op www.stoomtram.nl voor de dienstregeling. Kenmerken van Museumstoomtram Hoorn Medemblik. Gezin met kinderen 0-6, Gezin met kinderen 7 14, Senioren, Groep kinderen, Familie jong en oud, Educatief, Voertuigevenement.
Musée Tram à vapeur Omgeving Aan Noordzee.
Entre Enkhuizen et Medemblik v.v. le bateau musé Friesland navigue à travers lIJsselmeer. Montez pour un Voyage à travers le Temps le plus Captivant à travers le Triangle Historique Historische Driehoek. Le Tram à vapeur du musée Hoorn-Medemblik raconte lhistoire du tram à vapeur aux Pays-Bas.

Contacteer ons

++ stoomtram enkhuizen medemblik ++
++ wat te doen in enkhuizen ++
++ sprookjesbos enkhuizen korting ++
++ trein enkhuizen medemblik ++
++ trein medemblik enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn medemblik enkhuizen ++
++ goedkoop hotel enkhuizen ++
++ visrestaurant enkhuizen ++
++ trein hoorn medemblik enkhuizen ++
++ uit eten enkhuizen ++
++ hotel enkhuizen familiekamer ++