Meer resultaten voor stoomtrein hoorn medemblik enkhuizen

stoomtrein hoorn medemblik enkhuizen

Retour Hoorn Medemblik museumstoomtram.nl.
Toiletten: op de stations, in de stoomtram en op het museumschip. Parkeren: voldoende betaalde parkeergelegenheid op het PR Hoorn / NS-station Hoorn. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, Medemblik als Enkhuizen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar. Dagtocht vanuit Hoorn.
Stoomtram Hoorn-Medemblik iMusea.nl.
De historische veerboot Friesland begint om 10.45 uur en om 14.50 uur in Enkhuizen aan de dagtocht. Het schip vaart over het IJsselmeer naar Medemblik en terug. Stoomtrams vertrekken om 10.45 en 13.35 uur uit Hoorn naar Medemblik en terug.
MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK Hoorn Museumstad.
Luister naar de cadans van de wielen, hoor hoe de stoom sist en voel hoe de tram zich een weg baant door het eeuwenoude landschap. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik v.v. rijden de stoomtrams over het platteland. Tussen Medemblik en Enkhuizen v.v.
Wandelen van Enkhuizen naar Medemblik Wandelvrouw.
Mooi Medemblik De stoomtrein. We doen nog even koffie op een terras en stappen daarna, samen met een hele bus bejaarden op de trein. Zo tsjoeken we naar Hoorn, waar we een snelle overstap hebben op de NS-boemel naar Enkhuizen.
Museumstoomtram Reisplanner.
Vraag naar de mogelijkheden. Het lijkt erop dat u met een groep groter dan 12 of meer personen gaat reizen. Als u contact op neemt met de Museumstoomtram, dan kunnen zij u uitleggen wat de mogelijkheden en voordelen van een groepsreis zijn.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, Noord-Holland Info en Reviews Uitzinnig.nl.
centrum de Schoof uit Wervershoof hebben wij afgelopen zomer 2010 de historische" driehoek" gedaan. Met de boot van Enkhuizen naar Medemblik vervolgens met museumstoomtram van Medemblik naar Hoorn en als laatste met de NS van Hoorn naar Enkhuizen. Met name de rit met de museumstoomtram was zeer de moeite waard.
Evenementen museumstoomtram.nl.
Wij zijn op zoek naar collega's' actief voor allerlei functies. Wilt u ons ook ondersteunen? Blijf op de hoogte. Meld u aan voor de nieuwsbrief.: Volgt u ons al? Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Van Dedemstraat 8 Transferium 1624 NN Hoorn info@stoomtram.nl Privacy Verklaring.
StoomSneltrein op weg naar Hoorn, Enkhuizen Medemblik Hoorngids de nieuwsbron voor Hoorn, Zwaag en Blokker.
Drie keer per dag vaart MS Friesland uit 1956 tussen Medemblik en Enkhuizen. De reis van in totaal 60 kilometer door de Historische Driehoek is compleet dankzij de speciale StoomSneltrein, die speciaal tijdens dit weekend rijdt tussen Hoorn en Enkhuizen 3x per dag.
Stoomtrein Hoorn-Medemblik Camping BB Oudesluis.
Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik v.v. rijden de stoomtrams van dorp naar dorp over het platteland. Tussen Enkhuizen en Medemblik v.v. vaart het museumschip Friesland over het IJsselmeer. Stap in voor de Spannendste Tijdreis door de Historische Driehoek.
Museumstoomtram Hoorn.
Stoomtramrit Hoorn vertrek 10.40 uur Medemblik aankomst 12.00 uur. kopje koffie met Tartelette boottocht Medemblik vertrek 13.20 uur Enkhuizen Zuiderzeemuseum aankomst 14.35 uur. Westfriese broodmaaltijd aan boord bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Duur: ca 5 uur Prijs: op aanvraag Minimaal 12 deelnemers.
Dagtocht vanuit Hoorn museumstoomtram.nl.
Deze dagtocht Hoorn Medemblik Enkhuizen en begint op tramstation Hoorn. Bezoek aan Museumterrein Hoorn. Kom een half uur voor vertrek! Op museumterrein Hoorn ontdekt u het seinhuis, tentoonstelling, De Tijdlijn, het nieuwe Bello Atelier en de locomotieven in de werkplaats.

Contacteer ons

++ stoomtram enkhuizen medemblik ++
++ wat te doen in enkhuizen ++
++ sprookjesbos enkhuizen korting ++
++ trein enkhuizen medemblik ++
++ trein medemblik enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn medemblik enkhuizen ++
++ goedkoop hotel enkhuizen ++
++ visrestaurant enkhuizen ++
++ trein hoorn medemblik enkhuizen ++
++ uit eten enkhuizen ++
++ hotel enkhuizen familiekamer ++