Resultaten voor trein medemblik enkhuizen

trein medemblik enkhuizen

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Wikipedia.
SHM lok 5 Enkhuizen rangeert met trein te Hoorn; 8 augustus 2008. Een reportage van het Polygoonjournaal uit 1971 over de dan nog jonge museumspoorlijn, waarin loc 30 met drie rijtuigen te zien is in Medemblik en Twisk. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik SHM voert met historisch stoomtrammaterieel een dienst uit op de toeristische spoorweg museumlijn Hoorn Medemblik.
Historische Driehoek museumstoomtram.nl.
De Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot verbindt de steden in de Historische Driehoek Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met elkaar. De stoomtrams rijden tussen Hoorn en Medemblik, de boot vaart tussen Medemblik, het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen. Een korte NS treinreis maakt de dagtocht door de Historische Driehoek compleet.
Bezoek ook Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik-Enkhuizen in Hoorn Dagjeuit.com.
Vanaf de houten banken of het zachte pluche in de tram hoort en ziet u een verhaal uit een andere tijd. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams over het Westfriese platteland en tussen Enkhuizen en Medemblik vaart u met het grote museumschip over het IJsselmeer.
Stoomtram Enkhuizen Medemblik iMusea.nl.
Reis mee naar Sinterklaas op de pakjesboot museumstoomtram.nl.
Kinderwagens en buggys kunnen worden meegenomen in zowel de stoomtram als het museumschip. Toilet aanwezig op de stations, de stoomtram en het museumschip. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, Medemblik als Enkhuizen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar.
museumstoomtram.nl.
Maak de spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Maak de spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Plezier met kids. Samen actief genieten. Cultuur historie proeven. Uitjes voor grotere groepen. Bestel hier uw e-tickets. Vandaag bij de Museumstoomtram. De Tram voor Bello.
Museumstoomtram Hoorn Medemblik, Hoorn DagjeWeg.NL 11 reviews DagjeWeg.NL.
Prijs voor een enkele reis stoomtram Hoorn Medemblik of omgekeerd. Of maak een rondrit via Enkhuizen met stoomtram, museumschip en/of NS-trein! Alle tarieven op de website. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Mensen die tijdelijk uit de rolstoel kunnen, kunnen in de stoomtram worden meegenomen.

De dagtocht historische driehoek verbindt de drie historische steden aan de voormalige Zuiderzee door boot, tram en trein met elkaar. Ga op ontdekkingsreis, stap aan boord en ervaar de toekomst van ons verleden. Vertrektijd boot Enkhuizen 1040: uur. Vertrektijd boot Medemblik 1320: uur.
Historische Driehoek Hoorn Medemblik Enkhuizen YouTube.
Stoomtram Hoorn Medemblik 11 08 2013 Duration: 2405. fp072 1647, views. Die Dampflok Enkhuizen der Stoomtram Hoorn Medemblik Duration: 1046. leeseisenbahnen 2103, views. Laatste DDM-1 trein naar Enkhuizen Duration: 106. Kimbo7878 1597, views. A train driver's' view: Amsterdam CS Enkhuizen, DDZ, 09-Mar-2017.
Dienstregeling 2018 museumstoomtram.nl.
Bestel hier uw tickets of bekijk eerst onderstaand onze dienstregeling. Klik op de afbeelding om in PDF te openen. De Tram voor Bello. A 20 kilometre museum about steam trams in the Netherlands. Visit the Museumstoomtram. Come aboard, join in and let the adventure start!

Contacteer ons

++ stoomtram enkhuizen medemblik ++
++ wat te doen in enkhuizen ++
++ sprookjesbos enkhuizen korting ++
++ trein enkhuizen medemblik ++
++ trein medemblik enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn medemblik enkhuizen ++
++ goedkoop hotel enkhuizen ++
++ visrestaurant enkhuizen ++
++ trein hoorn medemblik enkhuizen ++
++ uit eten enkhuizen ++
++ hotel enkhuizen familiekamer ++