Resultaten voor hoogwoud

hoogwoud

Hoogwoud Nieuws.
Onder meer de Bonifaciustoren in Medemblik, de NH Kerken in Hoogwoud, Westwoud en Berkhout, de Poldermolen Westerveer in Spanbroek. 26 december 2018. Nieuwe te koop staande woning in Hoogwoud 26-12-2018. Sinds gisteren is er één woning te koop gekomen in Hoogwoud gemeente Opmeer: P Bossenstraat 1, Hoogwoud voor 250.000 Hoekwoning.
Bezienswaardigheden Hoogwoud Wat te doen in Hoogwoud Zoover.
Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Hoogwoud Je kunt hier reviews vinden van 2 Campings, 1 Vakantiehuis en 1 Bed and Breakfast in Hoogwoud. Lees de 3 reviews van vakantiegangers die op vakantie zijn geweest in Hoogwoud.
Basisschool de Adelaar.
Twitter obs De Adelaar. Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op. OBS De Adelaar. Burgemeester Heymansstraat 2. 1718 AN Hoogwoud. MAATWERK IN LEREN. Webdevelopment 2017 M.E.
Koopwoningen in Hoogwoud.
L H van Catzstraat 23. 1718 BV, Hoogwoud. 1718 AK, Hoogwoud. Burg Hoogenboomlaan 52 B. 1718 BK, Hoogwoud. Herenweg 61 A. 1718 AC, Hoogwoud. L H van Catzstraat 21. 1718 BV, Hoogwoud. 1718 DB, Hoogwoud. 1718 BM, Hoogwoud. 1718 AC, Hoogwoud.
Ontdek meer Hoogwoud VVV Hart van Noord-Holland.
Wie overigens de landelijke omgeving van Hoogwoud op een originele manier wil ontdekken kan in het dorp een kano huren. Geniet van de rust en ontdek vanaf het water het uitgestrekte Westfriese landschap. Aan de Koningspade even buiten Hoogwoud heeft de tijd stilgestaan.
Brasserie 1718 Restaurant-Café-Traiteur Hoogwoud.
Welkom bij Brasserie 1718. In het westfriese dorp Hoogwoud is Brasserie 1718 een gezellige eigentijdse eetgelegenheid, met een prachtig terras op het zonnige zuiden. We beschikken over een ruime eigen parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Op de kaart staan diverse streekproducten en vindt u heerlijke gerechten voor lunch en diner.
Museumboerderij West-Frisia te Hoogwoud.
Adriaan Donker werd op 28 juli 1916 te Hoogwoud geboren en had al vroeg grote belangstelling voor het verzamelen van cultuurhistorisch waardevolle voorwerpen. Hij liet zijn verzameling graag zien: zijn eerste gastenboek dateert al uit 1941.Na het overlijden van zijn vader in 1964 realiseerde hij volledig zijn museale droom.
Camping de Gouw, camping Hoogwoud, camping opmeer, camping enkhuizen, camping hoorn, camping medemblik, camping alkmaar.
Onze camping is landelijke gelegen, 2 km buiten het dorp Hoogwoud, in het hartje van West-Friesland. In deze omgeving kunt U heerlijk fietsen en varen door landerijen en karakteristieke dorpen zoals Twisk en Kolhorn. Ook de oude havensteden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik zijn op fietsafstand en het is zeker de moeite waard om ze te bezoeken.
De beste restaurants in Hoogwoud TripAdvisor.
Toerisme in Hoogwoud. Hotels in Hoogwoud. BB's' in Hoogwoud. Vakantiewoningen in Hoogwoud. Vakantiepakketten voor Hoogwoud. Vluchten naar Hoogwoud. Restaurants in Hoogwoud. Foto's' van Hoogwoud. Kaart van Hoogwoud. Zoeken naar 0. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Partycentrum Opstap DE JONG Horecaverhuur.
1718 AG, Hoogwoud. 0226 351566 / 06 22 46 90 78. Copyright 2015 Horecaverhuur de Jong Partycentrum Opstap Herenweg 60 1718 AG, Hoogwoud 31 6 15 88 00 81 info@horecaverhuur.nl Proudly powered by WordPress Theme: AccessPress Basic. Warm buffet bestellen.
Westfries Archief Bevolkingsregisters Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek beschikbaar.
U bevindt zich hier: Home Nieuws Aanwinsten en nieuwe toegangen Bevolkingsregisters Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek beschikbaar. Bevolkingsregisters Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek beschikbaar. 7 maart 2017. Vanaf vandaag kunt u digitaal bladeren in de bevolkingsregisters van de voormalige gemeenten Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek.

Contacteer ons

++ hoorn enkhuizen stoomtrein ++
++ stoomtrein enkhuizen hoorn ++
++ driebanen hotel enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn enkhuizen medemblik ++
++ 17 hotels in enkhuizen ++
++ stoomboot enkhuizen medemblik ++
++ enkhuizen jazz 2016 ++
++ omgeving enkhuizen ++
++ hoorn ++
++ hoogwoud ++