Resultaten voor hoorn enkhuizen stoomtrein

hoorn enkhuizen stoomtrein

Bezoek ook Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik-Enkhuizen in Hoorn Dagjeuit.com.
Vanaf de houten banken of het zachte pluche in de tram hoort en ziet u een verhaal uit een andere tijd. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams over het Westfriese platteland en tussen Enkhuizen en Medemblik vaart u met het grote museumschip over het IJsselmeer.
Historische Driehoek museumstoomtram.nl.
De Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot verbindt de steden in de Historische Driehoek Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met elkaar. De stoomtrams rijden tussen Hoorn en Medemblik, de boot vaart tussen Medemblik, het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen. Een korte NS treinreis maakt de dagtocht door de Historische Driehoek compleet.
iMusea.nl 2017 Stoomtram Hoorn-Medemblik.
1620 AC HOORN. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik biedt het gehele jaar mogelijkheden om per stoomtram en boot de Spannendste Tijdreis te maken tussen de historische Westfriese steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Plan uw reis met de nieuwe app van het museum via.
Museumstoomtram Hoorn Medemblik Hoorn Facebook.
Veluwsche Stoomtrein Mij. Electrische Museumtramlijn Amsterdam. Stichting tot behoud van Mijnlocomotieven. Museum van de Twintigste Eeuw. Stichting Rtm Ouddorp. Historisch Railvervoer Nederland. Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. Historische musea in Hoorn. Meer weergeven triangle-down. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Rock My Wedding. Plaatsen Hoorn Kunst en amusement Museum Historisch museum Museumstoomtram Hoorn Medemblik.
Dienstregeling 2018 museumstoomtram.nl.
A 20 kilometre museum about steam trams in the Netherlands. Visit the Museumstoomtram. Come aboard, join in and let the adventure start! Stay in touch. Please subscribe for the newsletter.: Do you follow us? Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Van Dedemstraat 8 Transferium 1624 NN Hoorn info@stoomtram.nl.
museumstoomtram.nl.
Maak de spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Maak de spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Plezier met kids. Samen actief genieten. Cultuur historie proeven. Uitjes voor grotere groepen. Bestel hier uw e-tickets. Vandaag bij de Museumstoomtram. De Tram voor Bello.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Wikipedia.
Het bedrijf exploiteert ook, in samenwerking met Rederij Gebhard, de bootdienst Medemblik Enkhuizen met het museumschip MS Friesland. Dit zijn twee van de drie onderdelen van de Historische Driehoek, een dagtocht die men kan maken tussen de Westfriese steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen, waarbij de derde zijde van de driehoek gevormd wordt door de spoorlijn Hoorn Enkhuizen met de reguliere treindienst van de NS.
Historische Driehoek Hoorn Medemblik Enkhuizen YouTube.
Het gehele jaar is het mogelijk om per stoomtram en boot de Spannendste Tijdreis te maken in de Historische Driehoek van Noord-Holland. De stoomtram verbindt Hoorn en Medemblik met elkaar. De veerboot Friesland verbindt Enkhuizen met Medemblik. Bovendien beschikt het tramstation Hoorn over een interactieve tentoonstelling, een traditioneel seinhuis en een levendige werkplaats.
Stoomtrein Hoorn Medemblik YouTube.
Stoomtreinen gaan galopperen in Hoorn Enkhuizen en Medemblik Duration: 235. ejovadi 11390, views. Cabinerit Hoorn Enkhuizen als IC 1522 Maart 2013 Duration: 2225. 1972Bertus01 8860, views. Stoomtrein Bello gefilmd met drone. ejovadi 4532, views. hoorn medeblik enkhuizen stoomtram Duration: 1337.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik 12 reviews DagjeWeg.NL.
Prijs voor een enkele reis stoomtram Hoorn Medemblik of omgekeerd. Het tarief voor kinderen geldt vanaf vier tot en met twaalf jaar. Ook mogelijk: maak een rondrit via Enkhuizen met stoomtram, museumschip en/of trein! Bekijk alle tarieven op de website.

Contacteer ons

++ hoorn enkhuizen stoomtrein ++
++ stoomtrein enkhuizen hoorn ++
++ driebanen hotel enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn enkhuizen medemblik ++
++ 17 hotels in enkhuizen ++
++ stoomboot enkhuizen medemblik ++
++ enkhuizen jazz 2016 ++
++ omgeving enkhuizen ++
++ hoorn ++
++ hoogwoud ++