Meer resultaten voor hoorn enkhuizen stoomtrein

hoorn enkhuizen stoomtrein


De klassieke veerboot Friesland vaart van Enkhuizen naar Medemblik v.v. over het IJsselmeer. Tussen de historische VOC steden Hoorn en Medemblik rijdt de stoomtram over het Westfriese platteland. De dagtocht historische driehoek verbindt de drie historische steden aan de voormalige Zuiderzee door boot, tram en trein met elkaar.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik 13 reviews DagjeWeg.NL.
Prijs geldt voor een enkele reis met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik of omgekeerd. Het tarief voor kinderen geldt vanaf vier tot en met twaalf jaar. Ook mogelijk: maak een rondrit via Enkhuizen met stoomtram, museumschip en/of trein! Bekijk alle tarieven en mogelijkheden op de website.
Stoomsneltrein bij Bellofestival in juli Westfries Weekblad.
WEST-FRIESLAND Het Bello Festival ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Museumstoomtram Hoorn Medemblik krijgt op de festivaldagen 7 en 8 juli een Stoom-sneltrein-dienst, tussen Hoorn en Enkhuizen. De bijzondere inzet van een intercity stoomtrein tussen Enkhuizen en Hoorn maakt van de stoomtram Gouden Driehoek route op die dagen het Langste Historische Vervoersevenement van Nederland' met de stoomtram tussen Hoorn en Medemblik, de boot MS Friesland tussen Medemblik en Enkhuizen en de stoomsneltrein tussen Enkhuizen en Hoorn.
enkhuizen enkhuizen hotel hoorn enkhuizen stoomtrein.
Het tarief voor kinderen geldt vanaf vier tot en met twaalf jaar. Ook mogelijk: maak een rondrit via Enkhuizen met stoomtram, museumschip en/of trein! Bekijk alle tarieven op de website. hoorn enkhuizen stoomtrein. stoomtrein enkhuizen hoorn. driebanen hotel enkhuizen. stoomtrein hoorn enkhuizen medemblik.
Stoomtram Hoorn Medemblik Korting 2018 Uitmetkorting.nl.
Onderweg stopt de trein op een aantal authentieke stationnetjes, waar je even rond mag kijken en meer leert over de stoomtrein. De stoomtrein maakt onderdeel uit van de Historische Driehoek, waarbij je met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik gaat, met de boot van Medemblik naar Enkhuizen reist en tot sluit van Enkhuizen terug naar Hoorn gaat met de gewone trein.
Reisaanbod.
De bus brengt u naar de stoomtram van Hoorn naar Medemblik waar u inscheept voor een koffietafel en een tocht naar het Zuiderzee museum met een unieke historische collectie. De Historische Driehoek is een erg leuke dagtocht, waarin de oude Westfriese steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen door de stoomtram, boot en trein met elkaar worden verbonden.
Museumstoomtram Reisplanner.
Vraag naar de mogelijkheden. Het lijkt erop dat u met een groep groter dan 12 of meer personen gaat reizen. Als u contact op neemt met de Museumstoomtram, dan kunnen zij u uitleggen wat de mogelijkheden en voordelen van een groepsreis zijn.
Stoomtram en Boot Historische Driehoek Tickets Holland.
Tussen Medemblik en Enkhuizen en v.v. vaart het museumschip Friesland over het Ijsselmeer. Maak een dagtocht door deze Historische Driehoek en bezoek het museumterrein in Hoorn! Op het sfeervolle tramstation ga je 100 jaar terug in de tijd. Neem een kijkje bij het seinhuis, de werkplaats en de tentoonstelling. Van Dedemstraat 8, Hoorn. Vanaf Amsterdam Centraal station.: Neem de trein naar Hoorn. Daar vertrekt de stoomtrein van het spoor parallel aan de sporen van de NS.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Holland.com.
Het museum in Hoorn is op alle rijdagen geopend vanaf 15, uur vóór vertrek van de stoomtram tot 15, uur na aankomst van de laatste stoomtram. De historische driehoek Hoorn, Medemblik en Enkhuizen ligt op zon veertig kilometer boven Amsterdam en is goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer.
Stoomtramloop.nl.
De uitslagen en links naar de fotos zullen voorlopig nog blijven bestaan. We wensen iedereen nog veel loopplezier bij de vele andere lopen. De Organisatie van De Stoomtramloop. Stichting Sportief West-Friesland. Op 18 maart 2018 organiseert atletiekvereniging Hollandia vanaf de Blauwe Berg in Hoorn de Hollandias Dijkenloop.
enkhuizen museum enkhuizen stoomtrein hoorn enkhuizen.
Kaartjes voor de stoomtram en boot koopt u online als e-ticket of bij het loket van de Museumstoomtram in Hoorn, Wognum en Medemblik. Wanneer u vertrekt vanuit Enkhuizen kunt u de kaartjes kopen bij het VVV-kantoor in Enkhuizen tegenover NS station. trein hoorn enkhuizen. hotels in enkhuizen. suydersee hotel enkhuizen. high tea enkhuizen. stoomtrein hoorn enkhuizen.

Contacteer ons

++ hoorn enkhuizen stoomtrein ++
++ stoomtrein enkhuizen hoorn ++
++ driebanen hotel enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn enkhuizen medemblik ++
++ 17 hotels in enkhuizen ++
++ stoomboot enkhuizen medemblik ++
++ enkhuizen jazz 2016 ++
++ omgeving enkhuizen ++
++ hoorn ++
++ hoogwoud ++