Meer resultaten voor stoomboot enkhuizen medemblik

stoomboot enkhuizen medemblik

Bezoek ook Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik-Enkhuizen in Hoorn Dagjeuit.com.
Vanaf de houten banken of het zachte pluche in de tram hoort en ziet u een verhaal uit een andere tijd. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams over het Westfriese platteland en tussen Enkhuizen en Medemblik vaart u met het grote museumschip over het IJsselmeer.
Reis mee naar Sinterklaas op de pakjesboot museumstoomtram.nl.
Kinderwagens en buggys kunnen worden meegenomen in zowel de stoomtram als het museumschip. Toilet aanwezig op de stations, de stoomtram en het museumschip. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, Medemblik als Enkhuizen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar.
Veerboot Enkhuizen Stavoren.
Met het comfortabele salonschip BEP" GLASIUS" over het IJsselmeer. In Stavoren en Enkhuizen kunt u direct na de overtocht op de trein stappen, of met de boot vanuit Stavoren een dag naar het prachtige Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, waar direct bij het museum wordt aangelegd.
Museumstoomtram Hoorn Medemblik, Hoorn DagjeWeg.NL 11 reviews DagjeWeg.NL.
Prijs voor een enkele reis stoomtram Hoorn Medemblik of omgekeerd. Of maak een rondrit via Enkhuizen met stoomtram, museumschip en/of NS-trein! Alle tarieven op de website. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Mensen die tijdelijk uit de rolstoel kunnen, kunnen in de stoomtram worden meegenomen.
Veelgestelde vragen door de reizigers museumstoomtram.nl.
Kaartjes voor de stoomtram en boot koopt u online als e-ticket of bij het loket van de Museumstoomtram in Hoorn, Wognum en Medemblik. Wanneer u vertrekt vanuit Enkhuizen kunt u de kaartjes kopen bij het VVV-kantoor in Enkhuizen tegenover NS station.
Historische Driehoek museumstoomtram.nl.
De Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot verbindt de steden in de Historische Driehoek Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met elkaar. De stoomtrams rijden tussen Hoorn en Medemblik, de boot vaart tussen Medemblik, het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen. Een korte NS treinreis maakt de dagtocht door de Historische Driehoek compleet.
EnkhuizenBoeit Alle toeristische informatie over Enkhuizen.
Vanuit het centrum van Medemblik brengen de historische rijtuigen van de Museumstoomtram u langs kleine stationnetjes naar Hoorn, of u vaart weer terug naar Enkhuizen. De Friesland vertrekt vanaf april t/m september 2017 en in de herfstvakantie van 21 t/m 29 oktober 2017 dagelijks behalve maandag om 10.40 uur van Enkhuizen naar Medemblik.
Stoomtram Enkhuizen Medemblik iMusea.nl.
Zelf meevaren met Nationale Stoomsloepen festijn in Medemblik OnsWestfriesland.
Nieuws Opmeer Koggenland Hoorn Medemblik Stede Broec Enkhuizen Drechterland. Home Medemblik Nieuws. zaterdag, 19 augustus 2017. Zelf meevaren met Nationale Stoomsloepen festijn in Medemblik. Redactie 4 maanden terug Reacties. Voorbeeld van een stoomsloep. Deel op Facebook Deel op Twitter. Ook vaak gelezen. About a jacket van Werksaam Westfriesland finalist ESF Awards 2017 Zeiljacht met motorproblemen op Markermeer Horinezen betrokken bij pilot van humor tv Onverzadigd vet. MEDEMBLIK Het Nederlands Stoommachinemuseum Medemblik organiseert op 26 en 27 augustus het derde Nationale Stoomsloepen festijn in het binnenwater achter het museum. Diverse stoomsloepen vanuit het hele land varen dat weekend puffend en sissend met grote rookpluimen in het rond. Zo zijn er salonboten, sloepen, opduwertjes, een stoomkano en hoogstwaarschijnlijk zelfs een stoomboot met schepraderen.

Veel passagiers bewaren nog steeds goede herinneringen aan die reizen met de Friesland. Sinds 2002 maakt de Friesland onderdeel uit van de zogenaamde historische driehoek en onderhoudt de veerdienst op het IJsselmeer tussen Enkhuizen en Medemblik. De Friesland biedt u een comfortabel verblijf in de luxe salon met bar.

Contacteer ons

++ hoorn enkhuizen stoomtrein ++
++ stoomtrein enkhuizen hoorn ++
++ driebanen hotel enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn enkhuizen medemblik ++
++ 17 hotels in enkhuizen ++
++ stoomboot enkhuizen medemblik ++
++ enkhuizen jazz 2016 ++
++ omgeving enkhuizen ++
++ hoorn ++
++ hoogwoud ++