Op zoek naar eten enkhuizen?

eten enkhuizen

Restaurants in Enkhuizen Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Enkhuizen, Noord-Holland. Alle restaurants in Enkhuizen. Lekker uit eten in een restaurant in Enkhuizen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Restaurant de Mastenbar.
Ons café-restaurant ligt aan de Compagnieshaven, de drukste passantenhaven van Enkhuizen. Vanuit het restaurant maar ook vanaf het gedeeltelijk overdekte verwarmde schitterende terras, kijkt u uit over de drukste vaarroute van het IJsselmeer: het Krabbersgat. De Mastenbar staat tot ver in de omgeving bekend om zijn verrukkelijke vis vleesgerechten.
Restaurants in Enkhuizen Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Uit eten in Enkhuizen? Hieronder een overzicht van alle restaurants in Enkhuizen. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 8. standaard in dit menu? alle restaurants opnieuw zoeken in de buurt.
Restaurants in Enkhuizen IENS.
Breedstraat 59 1601 KB Enkhuizen 0.3km. Gemiddelde prijs 28. Nog geen foto. Piet Smitstraat 7 1602 VA Enkhuizen 1km. Gemiddelde prijs 9. Nog geen foto. Aziatisch eethuis Honkies. Westerstraat 112 1601 AM Enkhuizen 0.1km. Nog geen foto. t Ankertje eten drinken.
De 10 beste restaurants in Enkhuizen TripAdvisor.
11 van 43 Restaurants in Enkhuizen. Nederlands Vis en zeevruchten Europees Geschikt voor vegetariërs. Eten met ander stel 15/09/2017. Reserveer een tafel. 12 van 43 Restaurants in Enkhuizen. Prima en leuk eten 11/08/2017. Altijd goed 25/07/2017. Tafels die vanavond beschikbaar zijn!
Onder de Wester Restaurant, koffie, gebak, lunch, tapas en diner.
Dit jaar alweer de 3e editie van schaatspret voor kinderen, naast Onder de Wester. Onder de Wester is sinds juni 2012 niet meer weg te denken uit de binnenstad van Enkhuizen, voor koffie met huisgemaakt gebak, high tea, wine, beer, lunch, borrel, proeverijentapas en diner.
Restaurant Tydloos.
Onbeperkt proeven van de lekkerste gerechtjes in een volgorde die u zelf bepaalt. In een sfeervolle omgeving kunt u samen met uw gezelschap tussen 17.00 uur en 22.00 genieten van ons Eindeloos" genieten menu. Volg ons op facebook., twitter en instagram. 1601 AM Enkhuizen.
Porto Vecchio En nog een WordPress site.
Een rustiek en sfeervol restaurant waar men kan genieten van de traditionele Italiaanse keuken. Locatie en openingstijden. Ma gesloten Di Zo 1600: 2300.: Wat zeggen onze klanten? Lekker, gezellig en betaalbaar uit eten! een sfeervol restaurant op een toplocatie aan de haven van Enkhuizen!
Grand Cafe Restaurant Van Bleiswijk in Enkhuizen.
Grand Cafe Restaurant Van Bleiswijk is dé ontmoetingsplek van Enkhuizen. Uitgaan op niveau met uitstekende koffie, informeel eten, heerlijke lunch, gezellig dineren in de avond of gewoon gezellig iets drinken in de prachtige zaak of terras. U bent bij Van Bleiswijk altijd aan het juiste adres of u nu alleen komt, een kleiner gezelschap of groep.

Contacteer ons

++ hotels enkhuizen en omgeving ++
++ huizen enkhuizen ++
++ eten enkhuizen ++
++ hotels enkhuizen centrum ++
++ stoomtrein enkhuizen medemblik ++
++ enkhuizen medemblik stoomtrein ++
++ tapas enkhuizen ++