Op zoek naar tapas enkhuizen?

tapas enkhuizen

Menukaart van Eetcafé / Tapasbar t Ankertje eten drinken in Enkhuizen dinnersite.nl.
Dijk 6, Enkhuizen 52.70094720 5.29346920 Eetcafé Tapas. toon telefoonnummer telefoon: 0228 31 57 67. Zeker van een tafel. Binnen 5 seconden bevestigd. In twee stappen gereserveerd. Kiezen uit ons 3-gangen keuzemenu voor slechts 2450. Kijk op onze website voor diverse arrangementen.Prachtig uitzicht op de haven.
Thuiskomen bij Schipperscafé t Ankertje Eten Drinken.
Verrukkelijke tapas arrangementen. Zelfgebrouwen Enkhuizer Stadsbiertjes en sprankelende Spaanse cavas. Vlotte bediening en service met een glimlach. Dat is Schipperscafé t Ankertje etendrinken in een notendop. t Ankertje etendrinken is gevestigd in hartje Enkhuizen, aan de voet van de Drommedaris.
Start.
NU ONBEPERKT GERECHTJES HAPPA'S' ETEN VOOR 2350., Restaurant de Gouwe Groef. In het hartje centrum aan de gezellige winkelpromenade. van Enkhuizen, vind u restaurant de" Gouwe Groef." Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand. 1640, dat valt onder beschermd stadsgezicht.
De 10 beste restaurants in Enkhuizen TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Enkhuizen. Mediterraan restaurants in Enkhuizen. Pizzeria restaurants in Enkhuizen. Veganistische restaurants in Enkhuizen. Vegetarische restaurants in Enkhuizen. Vis en zeevruchten restaurants in Enkhuizen. De beste Hamburgers in Enkhuizen. De beste Tapas in Enkhuizen. In de buurt van hotels.
Tapas.
De service is altijd prima en het eten lekker. De eigenaresse is een echte gastvrouw en je ziet dat ze hart en ziel in de tent stopt. Leuk eetcafé op een toplocatie. Neem contact op winter. t Ankertje etendrinken. 1601 GJ Enkhuizen.
Onder de Wester Restaurant, koffie, gebak, lunch, tapas en diner.
Dit jaar alweer de 3e editie van schaatspret voor kinderen, naast Onder de Wester. Onder de Wester is sinds juni 2012 niet meer weg te denken uit de binnenstad van Enkhuizen, voor koffie met huisgemaakt gebak, high tea, wine, beer, lunch, borrel, proeverijentapas en diner.
Tapas restaurants in Enkhuizen IENS.
Restaurant in Enkhuizen /. Tapas restaurants in Enkhuizen. Tapas restaurants in Enkhuizen. 1 restaurant gevonden dat overeenkomt met je zoekcriteria. Als we het over het zuiden hebben, dan denken we aan tortilla, Spaanse chorizo en andere mediterrane delicatessen. Ontdek onze selectie van gezellige tapasrestaurants waar je samen met je vrienden kunt genieten van zonnige specialiteiten!
TakosWok.nl.
Tako's' Asian Tapas. Tako's' asian tapas is een vernieuwd restaurant gelegen aan de rand van het dorpje Wijdenes, tussen Hoorn en Enkhuizen in. De gastvrije bediening, sfeervolle omgeving, fantasierijke gerechten en het gevarieerde wijnassortiment staan garant voor een onvergetelijke culinaire belevenis.
Tapas restaurants in Enkhuizen Restaurants.nl.
ENKHUIZEN TAPAS RESTAURANTS. INLOGGENAANMELDEN Tapas eten in Enkhuizen? Hieronder een overzicht van Tapas restaurants in Enkhuizen. Tapas niet jouw smaak? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. alle restaurants 20 keuken. Niet specifiek 8. standaard in dit menu?
Tapas in Enkhuizen Eet.nu.
Tapas in Enkhuizen. Alle Tapas in Enkhuizen. Uit eten in Enkhuizen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.

Contacteer ons

++ hotels enkhuizen en omgeving ++
++ huizen enkhuizen ++
++ eten enkhuizen ++
++ hotels enkhuizen centrum ++
++ stoomtrein enkhuizen medemblik ++
++ enkhuizen medemblik stoomtrein ++
++ tapas enkhuizen ++