Meer resultaten voor Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Met korting naar het Zuiderzeemuseum, een leuk dagje uit.
Kenmerken van Het Zuiderzeemuseum. Gezin met kinderen 0-6, Gezin met kinderen 7 14, Jongeren 15 21, Groep kinderen, Groep volwassenen, Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur. Zuiderzeemuseum Gezin met kinderen 0-6 Gezin met kinderen 7 14 Jongeren 15 21 Groep kinderen Groep volwassenen Rolstoel vriendelijk Educatief Musea Architectuur.
Home Zuiderzeemuseum Enkhuizen.
Kom in de kerstvakantie naar dit sfeervolle evenement! Naar de volledige agenda van maart. Toon meer maanden. Jubileum voor museum en vereniging Vrienden. Op vrijdag 15 december vond in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen de aftrap plaats van een bijzonder project.
Zuiderzeemuseum Openluchtmuseum Enkhuizen, Enkhuizen DagjeWeg.NL 69 reviews DagjeWeg.NL.
Ook vind je in het binnenmuseum een grote schepenhal vol historische boten. Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
Zuiderzeemuseum Wikipedia.
Op 27 mei 1947 werd de Vereniging Vrienden van het Zuiderzeemuseum opgericht en op 16 januari 1948 werd het Koninklijk Besluit getekend waarmee officieel de start werd gegeven om het Rijksmuseum Zuiderzeemuseum mogelijk te maken. 3 Als huisvesting verkregen de vrienden van het Zuiderzeemuseum voor een symbolisch bedrag van een gulden de pakhuizen van zaadhandel Sluis en Groot aan de Wierdijk.
Museumkaart schatkamerdetail.
Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer.
Zuiderzeemuseum Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van Zuiderzeemuseum op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Zuiderzeemuseum op Facebook.

Contacteer ons

++ rijschool ++
++ RIJSCHOLEN ++
++ andijk ++
++ autorijschool ++
++ AutoVerhuur ++
++ groet ++
++ Zuiderzeemuseum ++
++ medemblik ++
++ vacatures ++
++ enkhuizer ++
++ hippolytushoef ++