Zoeken naar andijk

andijk

Agenda www.cultura-andijk.nl.
aanvang 22.00 uur. iedere Zondag middag. vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur. met diverse Snacks, Biefstuk Spareribs of verse Hamburgers eten, aan de bar of aan tafel iedereen is welkom! zie ons food board op deze site voor de prijzen.
zeilboot huren ijsselmeer en waddenzee bij Andijk Zeiljacht verhuur.
Vanuit Andijk bestaat de mogelijkheid tochten te ondernemen op het IJsselmeer, Markermeer, de Friese meren, de Waddenzee en de Noordzee tot 10 mijl uit de kust. Andijk ligt ideaal aan het ijsselmeer, zo kunt u vele plaatsen aandoen met de zeilboot, zoals Enkhuizen, Medemblik, Sneek, Lemmer, Stavoren, Hoorn.
Toerisme in Andijk 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
BB's' in Andijk. Vakantiewoningen in Andijk. Vluchten naar Andijk. Restaurants in Andijk. Foto's' van Andijk. Kaart van Andijk. Alle Andijk hotels. In de buurt van treinstations. Hotels in de buurt van station Bovenkarspel-Grootebroek. Hotels in de buurt van station Bovenkarspel Flora.
Andijk Wikipedia.
Het dorp Andijk onderaan de dijk. Andijk Westfries: Andoik uitspraak info / uitleg is een dorp in de gemeente Medemblik in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Tot 1 januari 2011 was Andijk een zelfstandige gemeente. Andijk ligt aan het IJsselmeer.
Restaurants in Andijk IENS.
Restaurants in Andijk. Restaurants in Andijk. 17 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto. 1619 eten drinken. Nieuwe Haven 2 1619 JW Andijk. Gemiddelde prijs 30. Nog geen foto. Restaurant Het Kerkje. Buurtje 4 1619 JR Andijk.
Andijk Foto's' Getoonde afbeeldingen van Andijk, Noord-Holland TripAdvisor.
BB's' in Andijk. Vakantiewoningen in Andijk. Vluchten naar Andijk. Restaurants in Andijk. Foto's' van Andijk. Kaart van Andijk. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
Ontdek de natuurlijke kant van Andijk.
De ideale visvakantie in Nederland. Andijk, met zijn tien kilometer lengte, één van de langste dorpen van Nederland. Andijk kenmerkt zich met leuke restaurants en musea. Supermarkten Restaurants Musea Beldershof Natuur Wandelen Watersport en botenverhuur Geocaching Geschiedenis Andijk TERUG. Bekijk de video.
Andijk.
Wethouder Harry Nederpelt legt komende dinsdag een van de eerste zonnepanelen op het terrein bij Andijk, waar een zonnepark van elf hectare komt. Huishoudens in Andijk en Hoogkarspel zonder stroom. Huishoudens in Andijk, Hoogkarspel en Wevershoof hebben maandagavond een tijd zonder stroom gezeten als gevolg van een storing.
Home Watersportvereniging De" Kreupel" Andijk.
Als bezoeker bent u natuurlijk van harte welkom op onze site waar u een indruk van de vereniging en de haven kunt krijgen, maar beter nog kunt u zelf afmeren in onze haven om e.e.a. persoonlijk te aanschouwen. Jan Timmerman, voorzitter. 2018 Watersportvereniging De Kreupel Andijk Bezoekadres: Koopmanspolder 1 1619 JV Andijk Postadres: Postbus 48 1619 ZG Andijk Tel: 0228-592350 info@dekreupel.nl.
Villavakantiepark IJsselhof in Andijk de beste aanbiedingen!
Proefpolder 4-720, 1619 EH, Andijk, Nederland. Bekijk op kaart. Beste vakantiepark van Noord-Holland. Dé publieksprijs voor bungalowparken. In de regio West-Friesland aan het IJsselmeer vindt u het pittoreske dorp Andijk waar u heerlijk kunt ontspannen aan het water. Nabij de jachthaven.
Ontdek meer Andijk VVV Hart van Noord-Holland.
Het dorp barst ieder jaar in juli bijna uit zijn voegen tijdens het Dijkpopfestival. Al meer dan dertig jaar wordt dit populaire festival met meer dan 250 vrijwilligers van de grond getild. Een weekend vol blije gezichten, want de avond voorafgaand aan het festival wordt de Avond van Andijk gehouden.

Contacteer ons

++ rijschool ++
++ RIJSCHOLEN ++
++ andijk ++
++ autorijschool ++
++ AutoVerhuur ++
++ groet ++
++ Zuiderzeemuseum ++
++ medemblik ++
++ vacatures ++
++ enkhuizer ++
++ hippolytushoef ++