Op zoek naar hippolytushoef?

hippolytushoef

Woningen Hippolytushoef? Doorzoek alle huizen bij Mulder Makelaardij.
Een unieke ligging, een ruime kavel van 813m2, parkeren op het eigen erf en volop wooncomfort! Deze vrijstaande woning met een ruime, vrijstaande berging is gelegen in het dorpscentrum van Hippolytushoef en biedt aan de zuidzijde uitzicht op de Beatrixstraat.
Dorpshuis Hippo Kerkhofsteeg 2-4 1777 CC Hippolytushoef.
Begin februari 1996 kwam het toenmalige Parochiehuis van de rooms-katholieke kerk in handen van de Stichting Dorpshuis Hippolytushoef. Daar de oud Wieringers in hun jongere jaren regelmatig op zondag, na het kerkbezoek, een kaartje gingen leggen, een partijtje tafeltennis speelde of een biljartje deden werd besloten de naam aan te houden in vernieuwde vorm.
Wieringen dorpen: Hippolytushoef.
Verder over Hippolytushoef op deze site.: Hippolytushoef is het grootste dorp op Wieringen. Waarschijnlijk heeft Hippolytushoef zijn naam te danken aan een boerderij die gewijd was aan St. Hippolytus, een Griekse heilige uit de vroegste kerkgeschiedenis. De grote kerk was tevens gewijd aan Hippolytus.
M.H Classic Cars B.v uit Hippolytushoef Advertenties op Marktplaats.nl.
Te koop aangeboden, een in nette staat verkerende, chevrolet corvette 5.7 L v8 tpi aut bwjr 1989 groen metalic Opties en accessoires stuurbekrachtiging rembekrachtiging airconditioning motor 5.7 L v8 motor tpi benzine automaat lederen bekleding electrische ramen targa daken spiegel daken glas cruise.
Heb het lef om te griezelen op de Halloweenmarkt Hippolytushoef.
Naast alle acts en vermaak voor jong en oud zullen zich tevens zon 100 kramen door het pittoreske centrum van Hippolytushoef slingeren. De Halloweenmarkt Hippolytushoef is in haar 31-jarige bestaan uitgegroeid tot de bekendste, gezelligste en griezeligste Halloweenmarkt van Noord-Holland en ook dit jaar wordt het centrum van Hippolytushoef met hulp van veel enthousiaste figuranten, winkeliers en standhouders op 26 oktober weer omgetoverd tot hèt spookcentrum van Wieringen.
Home Autocentrum Wieringen B.V.
Wij luisteren vooral naar u, maar wat wij zeggen snijdt hout en belangrijker nog vormt het antwoord op uw vragen. Wie simpelweg een betaalbare occasion wil die netjes afgeleverd wordt, mét een uitstekende garantietermijn, is bij Autocentrum Wieringen aan het goede adres.
Wat te doen in Hippolytushoef: de 10 beste activiteiten 2019 TripAdvisor.
Toerisme in Hippolytushoef. Hotels in Hippolytushoef. BB's' in Hippolytushoef. Vakantiewoningen in Hippolytushoef. Vakantiepakketten voor Hippolytushoef. Vluchten naar Hippolytushoef. Restaurants in Hippolytushoef. Wat te doen in Hippolytushoef. Foto's' van Hippolytushoef. Kaart van Hippolytushoef. Alle Hippolytushoef hotels. In de buurt van bezienswaardigheden.
Vakantiehuis in Hippolytushoef huren Belvilla vakantiehuizen.
Op zoek naar een vakantiehuis in Hippolytushoef? Dan ben je bij Belvilla bij het juiste adres! Wij bezorgen je een onvergetelijke vakantie in Hippolytushoef. Bekijk het onderstaande aanbod van vakantiehuizen in Hippolytushoef of huur een vakantiehuis op één van onze andere bestemmingen.
Hippolytushoef 4 definities Encyclo.
Hippolytushoef Hippolytushoef is het grootste dorp van Wieringen met ruim 4500 inwoners. Het is gelegen op een langgerekte lage stuwwal. Hier bevindt zich ook een aantal centrale voorzieningen als het gemeentehuis, de openbare bibliotheek waarin ook de VVV is gevestigd, en het zwembad De Venne.
Weeronline Cookies.
Hiermee krijgen wij inzicht in een aantal technische gegevens zoals uw IP-adres, uw besturingssysteem, de browser die u gebruikt, de internetpagina die u bezocht voordat u op onze site terecht kwam en de pagina's' die u bezoekt op onze website.
Hippolytushoef 2019 met Foto's: Top 20 plekken om te verblijven in Hippolytushoef Vakantiewoningen Airbnb Hippolytushoef, Noord-Holland, Nederland.

Contacteer ons

++ rijschool ++
++ RIJSCHOLEN ++
++ andijk ++
++ autorijschool ++
++ AutoVerhuur ++
++ groet ++
++ Zuiderzeemuseum ++
++ medemblik ++
++ vacatures ++
++ enkhuizer ++
++ hippolytushoef ++