Meer resultaten voor museum enkhuizen

museum enkhuizen

Musea Attracties Agenda en bedrijvengids Enkhuizen Boeit.
Ontdek de regio. Polder Museum Het Grootslag. Nationaal Museum Saet Cruyt. Enkhuizer Almanak Museum. Hoedenverzameling Zet m Op. De Witte Schuur. Fruitkwekerij t Keetje. Midget en Biljartgolf Wat Aars. Midget en Biljartgolf Wat Aars. Recreatiebad Enkhuizer Zand. Musea in Enkhuizen.
Prijzen / Tickets Zuiderzeemuseum Enkhuizen.
exclusief eenmalige inschrijfkosten: 495., Begeleiders van mindervaliden die niet zelfstandig het museum kunnen bezoeken, hebben gratis toegang. Lees meer over de rolstoelvriendelijkheid van het museum. Wil je weten of dieren toegestaan zijn in ons museum of heb je een andere vraag?
De beste musea in Enkhuizen TripAdvisor.
3-sterren hotels in Enkhuizen. Enkhuizen Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Zuiderzeemuseum. Hotels in de buurt van Sprookjeswonderland. Hotels in de buurt van Snouck Van Loosen park. Hotels in de buurt van Flessenscheepjes Museum.
Alle musea in Enkhuizen en omgeving WhichMuseum.
De lijst is gesorteerd op alfabetische volgorde. Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Enkhuizen. Of bekijk een lijst met de beste musea in Enkhuizen. Enkhuizer Almanak Museum. Museum in Enkhuizen. Museum in Enkhuizen.
Openingstijden Zuiderzeemuseum Enkhuizen.
Voor het nieuwe evenement Zuiderzeelicht is het buitenmuseum in de kerstvakantie geopend van zaterdag 23 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 uitgezonderd 24, 25 en 31 december tussen 16.30 en 21.30 uur. Het buitenmuseumseizoen start weer vanaf vrijdag 30 maart 2018. Honden niet toegestaan. Honden en andere huisdieren worden niet toegelaten in het museum.
Home Zuiderzeemuseum Enkhuizen.
Kom in de kerstvakantie naar dit sfeervolle evenement! Naar de volledige agenda van maart. Toon meer maanden. Jubileum voor museum en vereniging Vrienden. Op vrijdag 15 december vond in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen de aftrap plaats van een bijzonder project.
Zuiderzeemuseum Openluchtmuseum Enkhuizen, Enkhuizen DagjeWeg.NL 69 reviews DagjeWeg.NL.
Het museum is beslist geen visnettenmuseum, maar heeft erg boeiende werken van toonaangevende kunstenaars. Ook vind je in het binnenmuseum een grote schepenhal vol historische boten. Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen Nederland. Informatie Reviews Zuiderzeemuseum Zoover.
Boot vaart elke 15 minuten op en neer zodat je nooit lang hoeft te wachten. Onderweg kijk je mooi op Enkhuizen uit en kom je al in nostalgische sferen. Bij het museum aangekomen zeker als het nog niet druk is en er weinig bezoekers zijn waan je je echt in het verleden.
Met korting naar het Zuiderzeemuseum, een leuk dagje uit.
Het Land van ANWB. Het Zuiderzeemuseum 453333333333333, 5 30. Bestel tickets met 20% korting. In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vind je alles over het leven rond en op de voormalige Zuiderzee. Het museum is opgesplits in tweëen, een binnenmuseum en een buitenmuseum.
Museum Zuiderzeemuseum Enkhuizen.
tentoonstellingen tonen de rijke collectie van het museum in een actuele context. Zo krijgt het Zuiderzeeverhaal ook vandaag betekenis. Met historie, fotografie, streekdrachten, design biedt het binnenmuseum voor ieder wat wils. Bekijk welke tentoonstellingen je op dit moment kunt bezoeken.

Contacteer ons

++ chinees enkhuizen ++
++ trein hoorn enkhuizen ++
++ hotels in enkhuizen ++
++ enkhuizen restaurant ++
++ vvv enkhuizen ++
++ suydersee hotel enkhuizen ++
++ high tea enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn enkhuizen ++
++ hotel in enkhuizen ++