Meer resultaten voor museum enkhuizen

museum enkhuizen

Dagtocht vanuit Enkhuizen museumstoomtram.nl.
Tijdens de Tijdreis kunt u onderweg een bezoek brengen aan.: Tussen aankomst boot en vertrek tram is een of twee uur tijd voor bijvoorbeeld Museum De Oude Bakkerij 50 meter van het station in de winkelstraat of het historische centrum van Medemblik. Tip: sluit de dag af met een bezoek aan het historisch centrum van Hoorn of een van de andere musea in de stad. Niet inbegrepen in de dagkaart. Tickets: verkrijgbaar aan de kassa bij de Museumstoomtram of online via de webshop. Horeca: op de stations, in de stoomtram en aan boord van het museumschip. Toiletten: op de stations, in de stoomtram en op het museumschip. Parkeren: voldoende betaalde parkeergelegenheid op het PR Hoorn / NS-station Hoorn. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, Medemblik als Enkhuizen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen Groepsdagtochten Dagtochten Betuwe Express.nl Eigenwijs op reis!
We rijden rechtstreeks naar Enkhuizen. Na aankomst bij het entreepaviljoen van het Zuiderzeemuseum vaart u op een van de veerboten in 15 minuten naar het buitenmuseum. Onderweg komt u langs de historische stad Enkhuizen, die nog steeds het silhouet heeft van de Gouden Eeuw.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen Locaties.nl.
Zuiderzeemuseum in Enkhuizen aan de rand van het IJsselmeer is buiten openingstijden te huur als unieke locatie voor uw bedrijfsevent. Het museum is buiten openingstijden te boeken als unieke locatie voor uw bedrijfsevenement. Stelt u zich eens voor. Een compleet dorp gelegen aan de rand van het IJsselmeer exclusief voor uw gasten.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen, Noord-Holland Info en Reviews Uitzinnig.nl.
Miek 27 oktober 2016. Vanaf het station een leuke wandeling door Enkhuizen of met de boot naar het Zuiderzee-museum is erg leuk. Het heeft een binnen en buiten museum. Bezocht in 2016, met partner. 8 Het" is gezellig en leuk."
Alle musea in Enkhuizen en omgeving WhichMuseum.
Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Enkhuizen. Of bekijk een lijst met de beste musea in Enkhuizen. Tours en tickets. Enkhuizer Almanak Museum. Museum in Enkhuizen. Museum in Enkhuizen. Museum in Enkhuizen.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen Holland.com.
Reis terug in de tijd naar het 17e-eeuwse Hoorn en Enkhuizen. Beleef deze welvarende tijd in de Nederlandse geschiedenis. Kaasmarkt in Edam. De Edammer kaasmarkt vormde in de Middeleeuwen het centrale punt in de stad. Hier brachten boeren hun kazen voor weging, verkoop en export. Klimmen en klauteren. In Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa, zijn uw kinderen uren zoet. Paardrijden op het strand bij Den Helder. Een actieve strandrit geeft u een blos op uw wangen. Museum van de 20e eeuw.
Beschoeiingen Zuiderzeemuseum Enkhuizen Schadenberg.
Beschoeiingen Zuiderzeemuseum Enkhuizen. Hem, maart 2016. In opdracht van het Zuiderzeemuseum heeft Schadenberg Infra in de wintermaanden een groot deel van de beschoeiing in het museum vervangen. Eerst is de oude verwijderd, toen zijn de trekstangen aangelegd en daarna is de nieuwe beschoeiing geplaatst.
Museumgids Nederland Flessenscheepjes Museum Enkhuizen.
Zoeken naar een museum in Nederland. Op zoek naar een inspirerend, ontspannend of leuk museum? U vindt het op Museumgids Nederland, de grootste museumgids van Nederland! Beeldende kunst Archeologie/historie Cultuurhistorie Natuurhistorie Transport/technisch Volkenkunde Maritiem. Flessenscheepjes Museum Enkhuizen. 1601 GH Enkhuizen.
Attracties en musea in Enkhuizen e.o. EnkhuizenBoeit.nl.
Ook op het gebied van attracties heeft Enkhuizen genoeg te bieden met bijvoorbeeld Sprookjeswonderland. Spelen, zwemmen, knutselen, het kan allemaal Enkhuizen. Kom naar Enkhuizen en laat je verrassen! In elk seizoen is er altijd genoeg te zien in één van de boeiende musea in Enkhuizen.
Schoolreis Zuiderzeemuseum Schoolreis Nederland.
Wisselende tentoonstellingen en een vaste opstelling laten de rijke collectie van het museum zien die bestaat uit historie, fotografie, schepen, streekdrachten en modern Dutch Design. De diverse educatieve programmas sluiten aan bij de themas en kerndoelen uit het curriculum, zowel voor geschiedenis als aardrijkskunde. Neem contact met ons op voor een schoolreisje op maat. Wierdijk 12-22, 1601 LA Enkhuizen.
Zuiderzeemuseum in Enkhuizen Noord-Holland Museum4All.
Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van dit gebied. Enkhuizen Noord-Holland Website. Gratis toegang begeleider. Hoe toegankelijk is dit museum? Bij de inrichting van het museum en de tentoonstellingsruimtes is zoveel mogelijk rekening gehouden met rolstoelgebruikers.

Contacteer ons

++ chinees enkhuizen ++
++ trein hoorn enkhuizen ++
++ hotels in enkhuizen ++
++ enkhuizen restaurant ++
++ vvv enkhuizen ++
++ suydersee hotel enkhuizen ++
++ high tea enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn enkhuizen ++
++ hotel in enkhuizen ++