Op zoek naar stoomtrein hoorn enkhuizen?

stoomtrein hoorn enkhuizen

museumstoomtram.nl.
Maak de spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Maak de spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Plezier met kids. Samen actief genieten. Cultuur historie proeven. Uitjes voor grotere groepen. Bestel hier uw e-tickets. Vandaag bij de Museumstoomtram. De Tram voor Bello.
Historische Driehoek Extra museumstoomtram.nl.
Dit arrangement is verder uit te breiden met een enkele reis per trein van Hoorn terug naar Enkhuizen, een stadswandeling onder leiding van een gids in één van de drie steden of een bezoek aan het Bakkerijmuseum in Medemblik. Het arrangement Historische Driehoek Extra kan gereserveerd worden op iedere dag dat de stoomtram rijdt.:
Dienstregeling 2018 museumstoomtram.nl.
A 20 kilometre museum about steam trams in the Netherlands. Visit the Museumstoomtram. Come aboard, join in and let the adventure start! Stay in touch. Please subscribe for the newsletter.: Do you follow us? Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Van Dedemstraat 8 Transferium 1624 NN Hoorn info@stoomtram.nl.
Reis mee naar Sinterklaas op de pakjesboot museumstoomtram.nl.
Toilet aanwezig op de stations, de stoomtram en het museumschip. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, Medemblik als Enkhuizen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar. Spannendste Tijdreis vanuit Hoorn dagtocht. Spannendste Tijdreis vanuit Enkhuizen dagtocht. Reis mee naar Sinterklaas.
Historische Driehoek museumstoomtram.nl.
De Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot verbindt de steden in de Historische Driehoek Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met elkaar. De stoomtrams rijden tussen Hoorn en Medemblik, de boot vaart tussen Medemblik, het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen. Een korte NS treinreis maakt de dagtocht door de Historische Driehoek compleet.
Zuiderzeemuseum museumstoomtram.nl.
Dit arrangement is uit te breiden met een enkele reis per trein van Enkhuizen terug naar Hoorn, waar de dagtocht begint niet inbegrepen. Tussen Zuiderzeemuseum en NS-station Enkhuizen varen boten of kan een korte wandeling door de oude stad worden gemaakt.
Noord-Holland 3-in-1 museumstoomtram.nl.
Dit arrangement is uit te breiden met een enkele reis per trein van Enkhuizen terug naar Hoorn. Het arrangement Noord-Holland 3-in-1 kan gereserveerd worden op bijna iedere dag dat de stoomtram rijdt.: Per persoon, vanaf 12 betalende personen, inclusief horeca.:
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik 12 reviews DagjeWeg.NL.
Prijs voor een enkele reis stoomtram Hoorn Medemblik of omgekeerd. Het tarief voor kinderen geldt vanaf vier tot en met twaalf jaar. Ook mogelijk: maak een rondrit via Enkhuizen met stoomtram, museumschip en/of trein! Bekijk alle tarieven op de website.
Veelgestelde vragen door de reizigers museumstoomtram.nl.
Kaartjes voor de stoomtram en boot koopt u online als e-ticket of bij het loket van de Museumstoomtram in Hoorn, Wognum en Medemblik. Wanneer u vertrekt vanuit Enkhuizen kunt u de kaartjes kopen bij het VVV-kantoor in Enkhuizen tegenover NS station.

Contacteer ons

++ chinees enkhuizen ++
++ trein hoorn enkhuizen ++
++ hotels in enkhuizen ++
++ enkhuizen restaurant ++
++ vvv enkhuizen ++
++ suydersee hotel enkhuizen ++
++ high tea enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn enkhuizen ++
++ hotel in enkhuizen ++