Zoeken naar vvv enkhuizen

vvv enkhuizen

Toerisme en culturele activiteiten Gemeente Enkhuizen.
Enkhuizen staat voor actie, evenementen, gezelligheid, watersport, cultuur, shoppen, lekker eten en drinken. De grootste toeristische trekpleisters zijn het Zuiderzeemuseum, het Sprookjeswonderland en de havens. Bovendien vinden er jaarlijks allerlei evenementen plaats zoals het Jazz Festival, de Waterweek en Harddraverijdag.
Zeilende veerdienst Urk Enkhuizen.
Voor een sportieve en afwisselende dagtocht met de fiets kunt u vanuit Enkhuizen de Veerboot Enkhuizen Stavoren nemen vertrek 8.30 uur, aankomst 9.50 uur, fietsen naar Urk en zeilend terug naar Enkhuizen met de Willem Barentsz vertrek 15.15 uur, aankomst 18.00 uur. U kunt natuurlijk ook eerst zeilend naar Urk vertrek 10.45 uur, aankomst 13.30 uur, fietsen naar Stavoren en dan met de Veerboot Enkhuizen Stavoren terug naar Enkhuizen vertrek 18.05 uur, aankomst 19.30 uur. Dienstregeling 23 Juli tot en met 25 Augustus 2018. van maandag t/m zaterdag.: Geldig van 23 Juli t/m 25 Augustus 2018. Zondags wordt er NIET gevaren. Kaartverkoop en infomatie.: Kaartverkoop en info. Op de boot. Tourist info VVV Urk.:
Openingstijden VVV Enkhuizen Tussen Twee Havens 1 in Enkhuizen.
De vestiging van VVV die het meest in de buurt ligt van de VVV aan de Tussen Twee Havens 1 is de VVV aan de Proefpolder 4. Meer toeristische informatie in Enkhuizen Bedrijven in de buurt van VVV Enkhuizen Tussen Twee Havens 1 in Enkhuizen.
Tickets en Kaartjes Voetbal Marktplaats.nl.
Vak 021, rij 3 bieden vanaf 300, voor beide kaarten of. Ruilen tegen kaarten lyon ajax stuur maar een berichtje met een bod als u interesse heeft, want er worden bedragen geboden naast de advertentie, die niet waar gemaakt gaan worden.
Gemeentelijke informatiegids Enkhuizen VVV Enkhuizen e.o.
VVV Enkhuizen e.o. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Tussen Twee Havens 1, 1601 EM Enkhuizen. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Enkhuizen Organisaties en verenigingen V VVV. Laatste nieuws uit: Enkhuizen.
VVV Enkhuizen e.o. 392193 in Enkhuizen Noord-Holland. Route.nl. Route.nl. Falk. Route.nl. Facebook. Twitter. Pinterest. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Upgrade naar premium. VVV Enkhuizen e.o. Daarom is VVV zo'n' goed idee. Voor de leukste fietsroutes moet je bij de VVV zijn. Kom naar een van de 400 VVV's' of bezoek een van de vele VVV sites; daar vind je alles wat je nodig hebt.
Veelgestelde vragen door de reizigers museumstoomtram.nl.
Kaartjes voor de stoomtram en boot koopt u online als e-ticket of bij het loket van de Museumstoomtram in Hoorn, Wognum en Medemblik. Wanneer u vertrekt vanuit Enkhuizen kunt u de kaartjes kopen bij het VVV-kantoor in Enkhuizen tegenover NS station.
VVV Enkhuizen e.o. EnkhuizenBoeit.nl.
Ook verkoopt VVV Enkhuizen VVV Cadeaucards, Bioscoopbonnen, Dinercheques en Podiumkaarten. In de zomermaanden verkoop van tickets voor het Zuiderzeemuseum, Historische Driehoek, veerdienst Enkhuizen-Stavoren, veerdienst Urk-Enkhuizen met de Zuiderzee en zeildienst Enkhuizen-Urk met de Willem Barentsz." Bezoekers info VVV. VVV Enkhuizen e.o.
Stadswandeling Enkhuizen.
Bijzonderheden: Een greep uit de bezienswaardigheden: de Drommedaris, een oude verdedigingstoren uit 1540, vele prachtige gevelstenen, pakhuizen van de VOC waarin nu het Zuiderzeemuseum is gehuisvest, de Stadsgevangenis, stadhuis, Zuiderkerk, de Waag en een houten klokkentoren. Informatie: VVV Enkhuizen, Tussen Twee Havens 1, Enkhuizen, 0228-313164, vvvenkhuizeneo@hetnet.nl.
Informatie.
De OV-kaart en bejaardenpas pas 65 geven geen recht op korting op het vervoersbewijs. Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van Rederij VO bv van toepassing. Op verzoek sturen wij u een exemplaar toe. Ook liggen deze ter inzage bij de VVV te Stavoren en Enkhuizen.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen Nederland. Informatie Reviews Zuiderzeemuseum Zoover.
Enkhuizen zelf is een authentiek stadje sinds 1356 met een interessant historisch en maritiem verleden. Zo herinneren de vele oude vestingwerken, gevelhuizen en stenen aan de VOC-tijd, de handel en de visserij. De VVV ligt praktisch naast het NS-Intercity station en verder is er een jachthaven, het Flessenscheepjes-museum, het Enkhuizer Almanak-museum, horeca, hotels, winkel, wandel en fietsmogelijkheden.

Contacteer ons

++ chinees enkhuizen ++
++ trein hoorn enkhuizen ++
++ hotels in enkhuizen ++
++ enkhuizen restaurant ++
++ vvv enkhuizen ++
++ suydersee hotel enkhuizen ++
++ high tea enkhuizen ++
++ stoomtrein hoorn enkhuizen ++
++ hotel in enkhuizen ++