Meer resultaten voor hotel enkhuizen haven

hotel enkhuizen haven

Koop exploitaties HVAB Horeca Makelaardij.
In de oude haven van Enkhuizen gelegen restaurant met een schitterend terras. Gelegen in het centrum van Enkhuizen, Noord-Holland Type Horeca.: 5.972 ex btw. 072 509 0770 info@hvab.nl. HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar.
Reisplanner Reisinformatie NS.
Geld terug bij vertraging. Geld terug bij vergeten abonnement. Geld terug bij verlies of diefstal. Verloren of gestolen. OV-chipkaart met abonnement gestolen of verloren. OV-chipkaart zonder abonnement gestolen of verloren. Beschadigd product Deur tot deurdienst. NS-Business Card verloren of gestolen.
Hotel de Koepoort, Enkhuizen Midden in het centrum.
De Koepoort, de stadspoort, de historische entree van Enkhuizen en de toegang tot een ongekend verblijf op een prachtige plek! Hotel De Koepoort is dé thuisbasis voor alle uitstapjes in Enkhuizen en West-Friesland. Het hotel bevindt zich op 10 minuten lopen vanaf het treinstation, het ZuiderZeemuseum en Sprookjeswonderland.
KiyOh Widget.
goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel.
Hotel-Restaurant de Halve Maan.
De beide bruggen over de overhaalkolken een hoge aan de Kolkzijde en een lage, schuingeplaatste aan de poortzijde zijn uitgevoerd met stalen balken en leuningen en houten wegdekken. Elektrisch aangedreven overhaal met bijbehorende constructies loopkraan, damwanden, bruggen, bedieningshuizen van algemeen belang uit oogpunt van civiele techniek als zeldzaam voorbeeld van een dergelijk hefwerk voor schepen alsook uit historisch oogpunt wegens de situering op een plaatst waar al in de 17e eeuw een overhaal met raderen was aangebracht ten behoeve van de met Enkhuizen concurrerende haven. Het hotel licht op de hoek Bovenkarspel Streekweg en Broekerhaven.
Hotel Oosterleek overnachten aan Westfriese Omringrijk Hoorn Enkhuizen Restinn.
Via de Wesfriese Omringdijk bereikt u eenvoudig de historische havenstadjes Hoorn en Enkhuizen. Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, komt u nog overal tegen.
Het aanbod horeca-objecten in Enkhuizen Horecasite.
Te koop aangeboden bij HVAB Horeca Makelaardij: Langs de Oude Haven, met schitterend uitzicht, vindt u dit monumentale functionele grachtenpand be. Aangeboden door: VMH Horecamakelaars Hoofdkantoor. Gevonden objecten in de omgeving van Enkhuizen. Hotel boven Amsterdam. Vrijstaand hotel met 14 kamers en restaurant gelegen in plaats ten Noorden van Amsterdam.
Huizen te koop in Enkhuizen Koopwoningen Enkhuizen JAAP.NL.
1602 HZ, Enkhuizen. 1601 MP, Enkhuizen. 1601 NE, Enkhuizen. 1602 LS, Enkhuizen. 1602 CE, Enkhuizen. Voor Anker 7. 1602 HW, Enkhuizen. 1602 PE, Enkhuizen. 1601 BM, Enkhuizen. 1602 NS, Enkhuizen. Johanna de Vriesstraat 6. 1601 CZ, Enkhuizen. Verkocht onder voorbehoud.
De port van Cleve Home.
12-01-19 Tango dansen 12 Januari 2019. 20-01-19 Balfolk dansen 20 Januari. 23-01-19 Folkclub Enkhuizen 23 Januari. 06-02-19 Folkclub Enkhuizen 6 februari. Hotel Restaurant Die Port van Cleve Dijk 74/76 1601 GK Enkhuizen 0228-312510. 2017 De port van Cleve Mprompt mcm.
Enkhuizen: bezienswaardigheden, attracties en hotels.
Hotel last minutes. Shoppen in de belangrijkste winkelstraat van Enkhuizen, De Westerstraat. In de haven van Enkhuizen liggen veel zeilboten. U kunt vaak wel een dagje of weekend meevaren. De toren de Dromedaris uit 1540. Dit was de poort tussen de havens en het centrum.
Routeplanner van de ANWB Plan uw route. Routeplanner van de ANWB Plan uw route.
Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of neem contact op via contact en service. Nu 20% korting. De beste pechhulp, altijd dichtbij. We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

Contacteer ons

++ hotel enkhuizen haven ++
++ hoorn enkhuizen ++
++ zuiderzee hotel enkhuizen ++
++ stoomtrein medemblik enkhuizen ++
++ hotels enkhuizen omgeving ++
++ enkhuizen uit eten ++
++ hoorn enkhuizen trein ++
++ hostel enkhuizen ++
++ koepoort hotel enkhuizen ++
++ hotels enkhuizen 6 ++