Meer resultaten voor stoomtrein medemblik enkhuizen

stoomtrein medemblik enkhuizen

Stoomtram Hoorn Medemblik Korting 2018 Uitmetkorting.nl.
Onderweg stopt de trein op een aantal authentieke stationnetjes, waar je even rond mag kijken en meer leert over de stoomtrein. De stoomtrein maakt onderdeel uit van de Historische Driehoek, waarbij je met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik gaat, met de boot van Medemblik naar Enkhuizen reist en tot sluit van Enkhuizen terug naar Hoorn gaat met de gewone trein.
Veerdiensten Enkhuizen Stavoren Urk en Medemblik EnkhuizenBoeit.nl.
Enkhuizen Medemblik onderdeel van de Historische Driehoek. Het majestueuze motorschip Friesland is onderdeel van de Historische Driehoek. De Friesland vaart van Enkhuizen naar Medemblik, vanuit Medemblik rijdt de stoomtram naar Hoorn en vanuit Hoorn vertrekt de NS trein weer terug naar Enkhuizen.

Veel passagiers bewaren nog steeds goede herinneringen aan die reizen met de Friesland. Sinds 2002 maakt de Friesland onderdeel uit van de zogenaamde historische driehoek en onderhoudt de veerdienst op het IJsselmeer tussen Enkhuizen en Medemblik. De Friesland biedt u een comfortabel verblijf in de luxe salon met bar.
Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Leuke trip terug in de tijd. Mooie tocht met stoomtrein naar medemblik, kinderen vinden het prachtig, mochten in de locomotief kijken bij de stoker. Datum van activiteit: december 2018. Bedank Aris v. Beoordeeld op 22 november 2018 via mobiele applicatie. Super leuk uitstapje. Echt leuk om mee te maken Hebben al een paar keer onze kleinzoon van 3 meegenomen. Die komt ogen te kort onderweg. Leuk om het hele rondje inclusief de boot naar Enkhuizen en met de gele" trein" terug naar Hoorn.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Holland.com.
Maak de spannendste tijdreis van Nederland langs de historische steden van Noord-Holland; Hoorn, Medemblik en Enkhuizen en leer alles over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland. Maak de spannendste tijdreis met boot en stoomtram en geniet van het avontuur!
Oude stoomlocomotief trekt Intercity van het spoor SpoorPro.nl.
De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik en een oude diesel werd aan de intercity gekoppeld en sleepte de gestrande intercity weg. De locomotief is onderdeel van een collectie stoomlocomotieven en wagons uit de negentiende eeuw die tussen Hoorn en Medemblik rijden als onderdeel van een rijdend museum. Reizigers tussen de twee stations moesten met de bus verder, wat een vertraging van tussen de 15 tot 30 minuten opleverde. De rest van de dag reden er geen treinen meer tussen Hoorn en Enkhuizen, want de storing was pas s nachts verholpen. Op zaterdagochtend konden de moderne intercitys weer volgens de dienstregeling op het traject rijden. Het museum maakte een filmpje van de wegsleepactie. Deze kun je via de Facebookpagina bekijken. Ook op YouTube verschenen filmpjes.: Onderwerpen: bovenleiding, stoomtrein, vertraging.
Stoomtram Hoorn-Medemblik, Dagtocht naar Hoorn met boot en stoomtram: bespaar 54% in Hotels Uitjes via Social Deal.
Binnenkort online: Ja. Dagtocht van Enkhuizen via Medemblik naar Hoorn met het indrukwekkende museumschip Friesland en met de stoomtram: een historisch uitje voor jong en oud. Dagtocht van Enkhuizen naar Hoorn. Vaar met het indrukwekkende museumschip Friesland naar Medemblik. Rijd vervolgens met een originele stoomtram van Medemblik naar Hoorn over de lokaalspoorweg uit 1887.
Retour Hoorn Medemblik museumstoomtram.nl.
Toiletten: op de stations, in de stoomtram en op het museumschip. Parkeren: voldoende betaalde parkeergelegenheid op het PR Hoorn / NS-station Hoorn. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, Medemblik als Enkhuizen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar. Dagtocht vanuit Hoorn.
Zesduizend pk stoomt op naar Hoorn Rodi.
Deze stoomtrein wordt getrokken door locomotief 01 1075, de grootste van Nederland. De 120 ton zware machine is meer dan 24 meter lang en werd gebouwd om sneltreinen te vervoeren door Duitsland. Ze kan 140 kilometer per uur rijden en heeft een vermogen van circa 2400 pk. Meer informatie over de dienstregeling tussen Hoorn, Enkhuizen en Medemblik en de voordelige Bellofestival Kaart: www.stoomtram.nl/bellofestival.
Dagje Uit De Historische Driehoek.
4950, per persoon, bij minimaal 30 deelnemers. Kinderen krijgen een korting van ca. Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Deze prijs is inclusief.: vervoer per stoomtrein van. Hoorn naar Medemblik. 1 thee of koffie met tartelette. boottocht Medemblik Enkhuizen.
Met korting naar Museumstoomtram Hoorn Medemblik.
Een dagje uit door de historische driehoek Enkhuizen Medemblik Hoorn. Let op 1: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel. Let op 2: reserveren via de website van Museumstoomtram is verplicht en op basis van beschikbaarheid.

Contacteer ons

++ hotel enkhuizen haven ++
++ hoorn enkhuizen ++
++ zuiderzee hotel enkhuizen ++
++ stoomtrein medemblik enkhuizen ++
++ hotels enkhuizen omgeving ++
++ enkhuizen uit eten ++
++ hoorn enkhuizen trein ++
++ hostel enkhuizen ++
++ koepoort hotel enkhuizen ++
++ hotels enkhuizen 6 ++