Op zoek naar wervershoof?

wervershoof

Wervershoof Meest gezocht in Wervershoof op Telefoonboek.nl.
Wervershoof is gelegen in de gelijknamige gemeente in de regio West-Friesland. De rand van Wervershoof ligt aan het IJsselmeer. Wervershoof zou genoemd zijn naar de hoeve van de prediker Werenfridius die het woord en de evangelie van Willibrord kwam verkondigen in Wervershoof en omgeving.
Bestuurder aangehouden na ongeval in Wervershoof.
Bestuurder aangehouden na ongeval in Wervershoof 1 van 0. Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto te water geraakt in Wervershoof. Het ongeluk gebeurde iets na middernacht. De bestuurder reed op De Kibbel een lantaarnpaal uit de grond en kwam vervolgens in het water terecht.
Vakantiehuis in Wervershoof huren Belvilla vakantiehuizen.
Op zoek naar een vakantiehuis in Wervershoof? Dan ben je bij Belvilla bij het juiste adres! Wij bezorgen je een onvergetelijke vakantie in Wervershoof. Bekijk het onderstaande aanbod van vakantiehuizen in Wervershoof of huur een vakantiehuis op één van onze andere bestemmingen.
Binding Dé nieuws en advertentiesite voor Wervershoof, Onderdijk, Zwaagdijk-Oost, Andijk en Hauwert.
Vissen voor de Jeugd. Op woensdag 4 juli organiseert visclub Oefen Geduld uit Wervershoof haar eerste vismiddag en een week later op 11 juli de tweede viswedstrijd voor. Strandvogels veel te sterk voor Alcmaria Victrix. Skeelerbaan Wervershoof wordt Topsportbaan. Bijzondere gymles Dijkwerkers.
Ontdek meer Wervershoof VVV Hart van Noord-Holland.
Home Omgeving Informatie per plaats. Ontdek meer Wervershoof. Voor wie van fietsen en varen houdt. Wervershoof ligt rustig tussen IJsselmeer en Omringdijk. In het voorjaar fiets je hier langs de gekleurde bollenvelden. Het dorp heeft van oudsher een agrarisch karakter.
Wervershoof Vakantiewoningen Vakantieappartementen Airbnb.
Vanaf Amsterdam is een goede treinverbinding richting Enkhuizen, uitstappen in Hoorn. Dan met bus 131 in een 1/2 uurtje vanaf Hoorn tot halte Wervershoof Stadhuisplein. Wij kunnen afspreken dat we je twee stations na Hoorn, in Hoogkarspel, ophalen met de auto.
Kaart van Wervershoof plattegrond van Wervershoof ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Wervershoof en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Wervershoof of bereken een route van of naar Wervershoof, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Wervershoof.
Werken bij DekaMarkt vestiging Wervershoof Raadhuisplein.
Home Vestigingen contact Wervershoof Raadhuisplein. 1693 EA Wervershoof. Bijbaan als Kassamedewerker. 2-12 uur per week. Raadhuisplein 13, Wervershoof. Bijbaan als Kassamedewerker. Raadhuisplein 13 1693 EA Wervershoof. 2-12 uur per week. Je bent beschikbaar op de volgende dagen: Ma Di Wo Do Vr Za Zo.
Home Ondernemersvereniging Wervershoof.
Secretariaat: De Gouw 8, 1693 DC Wervershoof. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Koopwoningen in Wervershoof.
Sinds 1 jaar. Langer dan 1 jaar. 1693 JA, Wervershoof. 1693 DL, Wervershoof. 1693 AE, Wervershoof. 1693 GG, Wervershoof. 1693 AM, Wervershoof. 1693 AN, Wervershoof. 1693 CL, Wervershoof. 1693 CL, Wervershoof. 1693 LC, Wervershoof. 1693 DK, Wervershoof. 1693 DG, Wervershoof.
Bibliotheek Wervershoof.
Koffie met Kunst. Boek in Beeld. DigiLab 21st Century Skills. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Bibliotheek voor het gezin. 1693EH Wervershoof Telefoon. 31 0228743943 E-mail. 1400: 1800: uur dinsdag. 1200: 1800: uur donderdag. 1400: 1800: uur vrijdag.

Contacteer ons

++ abbekerk ++
++ oosthuizen ++
++ wieringerwerf ++
++ wervershoof ++
++ egmond aan zee ++
++ middenbeemster ++
++ grootebroek ++
++ twisk ++