Op zoek naar restaurant enkhuizen?

restaurant enkhuizen

Eighteen Restaurant Lounge Lunch, Diner, Drinks, Canapés Enkhuizen Welkom.
6 dagen geopend vanaf 11.00 uur Dinsdag gesloten. 1601 HC Enkhuizen. Genieten, eten en gezelligheid. Restaurant Lounge Eighteen bevindt zich midden in het gezellige centrum van Enkhuizen en is gevestigd in één van de meest historische en authentieke panden aan de Melkmarkt.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Enkhuizen.
Beste eetgelegenheden in de buurt van station Enkhuizen. Restaurants in Enkhuizen. Restaurants in de buurt van station Enkhuizen. Restaurants in de buurt van station Enkhuizen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 14 van 39 restaurants in Enkhuizen. 01, km van station Enkhuizen.
Restaurants in Enkhuizen Restaurants.nl.
De Proeftuin Chinees, Japans, Aziatisch Paktuinen 8, Enkhuizen, ma di wo do vr za zo restaurant. Het Wapen van Enkhuizen Nederlands, Frans Breedstraat 59, Enkhuizen pizzeria. Porto Vecchio Italiaans Havenweg 5, Enkhuizen koffiehuis. Het Amsterdamse Huis Nederlands Wierdijk 12-22, Enkhuizen pannenkoekenhuis.
Onder de Wester Restaurant, koffie, gebak, lunch, tapas en diner.
FASHION OUTLET ZONDAG 14 FEBRUARI 2018 OPEN OM 1000: UUR. Onder de Wester is sinds juni 2012 niet meer weg te denken uit de binnenstad van Enkhuizen, voor koffie met huisgemaakt gebak, high tea, wine, beer, lunch, borrel, proeverijentapas en diner.
Markerwaard Brasserie en Restaurant Markerwaard Enkhuizen.
In t Suud start aan het eind van de middag het evenement Enkhuizen bij kaarslicht. Kom s avonds opwarmen bij onze foodcaravan Hollands Welvaren met Glühwein, verse soep, poffertjes en warme chocomel. Zondag 24 december. De dag voor Kerst is het Koopzondag in de binnenstad met kerstentertainment. Tussendoor even lekker lunchen? Vandaag zijn alle pannenkoeken voor half geld tot 1700: uur. 2017 Restaurant Markerwaard Webdesign: Studio Thomas.
Grand Cafe Restaurant Van Bleiswijk in Enkhuizen.
Grand Cafe Restaurant Van Bleiswijk is dé ontmoetingsplek van Enkhuizen. Uitgaan op niveau met uitstekende koffie, informeel eten, heerlijke lunch, gezellig dineren in de avond of gewoon gezellig iets drinken in de prachtige zaak of terras. U bent bij Van Bleiswijk altijd aan het juiste adres of u nu alleen komt, een kleiner gezelschap of groep.
Hotel de Koepoort, Enkhuizen Midden in het centrum.
De Koepoort, de stadspoort, de historische entree van Enkhuizen en de toegang tot een ongekend verblijf op een prachtige plek. Hotel De Koepoort is dé thuisbasis voor alle uitstapjes in Enkhuizen en West-Friesland. Het hotel bevindt zich op 10 minuten lopen vanaf het treinstation, het ZuiderZeemuseum en Sprookjeswonderland.
Restaurant de Mastenbar.
Ons café-restaurant ligt aan de Compagnieshaven, de drukste passantenhaven van Enkhuizen. Vanuit het restaurant maar ook vanaf het gedeeltelijk overdekte verwarmde schitterende terras, kijkt u uit over de drukste vaarroute van het IJsselmeer: het Krabbersgat. De Mastenbar staat tot ver in de omgeving bekend om zijn verrukkelijke vis vleesgerechten.
Start.
NU ONBEPERKT GERECHTJES HAPPA'S' ETEN VOOR 2350., Restaurant de Gouwe Groef. In het hartje centrum aan de gezellige winkelpromenade. van Enkhuizen, vind u restaurant de" Gouwe Groef." Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand. 1640, dat valt onder beschermd stadsgezicht.
Pizzeria Bella Vita Enkhuizen.
Pizzeria Bella Vita Melkmarkt 2 1601 HC Enkhuizen. Bella Vita Catering. Wie zijn wij. Bella Vita Catering. Wie zijn wij. 900: uur 2130: uur. U kunt al onze gerechten en nog veel meer telefonisch of online bestellen tot 2130. De beller is sneller.
Restaurants in Enkhuizen IENS.
Restaurant Lounge Eighteen. Melkmarkt 42 1601 HC Enkhuizen 0.06km. Nog geen foto. Aziatisch eethuis Honkies. Westerstraat 112 1601 AM Enkhuizen 0.1km. Nog geen foto. Herberg de Compagnie. Spoorstraat 10-14 1601 GG Enkhuizen 0.34km. Nog geen foto. Kooizandweg 6 1601 LK Enkhuizen 0.76km.

Contacteer ons

++ wat is er te doen in enkhuizen ++
++ kinderen enkhuizen ++
++ best goed enkhuizen ++
++ fähre enkhuizen medemblik ++
++ meer enkhuizen ++
++ italiaans restaurant enkhuizen ++
++ enkhuizen gemeente ++