Resultaten voor ijsselmeer enkhuizen

ijsselmeer enkhuizen

IJsselmeer Nederland fietsvakantie Enkhuizen Volendam Aktiva Tours.
Karakteristieke Zuiderzeestadjes zoals Volendam, Enkhuizen, Workum, Hindeloopen, Blokzijl, Kampen en Harderwijk liggen op de route. Natuurliefhebbers kunnen genieten van Waterland, de Gaasterlandse bossen, de Weerribben, en de heide van de Veluwe. Rustige weggetjes, dijkjes en fietspaden leiden u door uitgestrekte polders en groene bossen naar oude vissers en handelsstadjesdie aan deoever van het IJsselmeer liggen.
Camping Het Twiskerveld in Twisk: minicamping nabij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik regio West-Friesland.
De eigenaren Jan en Marleen Kossen heten u van harte welkom op hun minicamping, welke is aangesloten bij VeKaBo Nederland, ACSI en ANWB kleine campings. De camping is geopend van 29-3-2019 t/m 30-9-2019. Camping nabij Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, IJsselmeer, WIFI internet, glamping, chalet, huisje, tent, bungalow, camper, caravan, viswater.
Klipperrace.
De race bestaat uit twee onderdelen, de Drie Steden Race en de Olympische baan. Op zaterdag wordt de Drie Steden Race gevaren. Deze race start met de spectaculaire ankerstart in het Krabbersgat bij Enkhuizen, tenzij de wind pal uit het noordoosten waait.
De mooiste pittoreske plaatsen rond het Ijsselmeer Holland.com.
Rondom het IJsselmeer bevinden zich prachtige oud-Hollandse dorpjes en stadjes. Tezamen vormen ze één van de mooiste en meest authentieke stukjes van Nederland. Ervaar de sfeer van de traditionele vissersdorpen Monnickendam, Marken, Volendam en de kaasstad Edam, het roemrijke verleden van de VOC steden Hoorn, Enkhuizen en de Friese Hanzestad Stavoren, de voormalige eilanden Urk en Schokland en de prachtige vestingstad Naarden.
Vakantie Enkhuizen Fietsvakantie rondje IJsselmeer De wereld is Kras.
Vakantie Enkhuizen Fietsvakantie rondje IJsselmeer. Ontdek het gouden verleden tijdens een vakantie in Enkhuizen. Op vakantie in Enkhuizen gaat u voor even terug in de tijd. Het decor van oude huizen met prachtige gevels, een middeleeuwse stadspoort en historische zeilschepen herinnert aan het gouden verleden van de stad aan het IJsselmeer.
Weekend meezeilen klipperrace op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen.
Live to sea de Klipperrace op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen en beleef een echte zeilwedstrijd samen met een ervaren bemanning op de Jeppe van Schier. Deze reis is geschikt voor jong en oud. Zeilervaring is niet nodig, de FrieseVloot biedt een afvaartgarantie voor deze reis.
Happen en Trappen de lekkerste fietstochten van Nederland.
Zeilvaart Enkhuizen De Toekomst.
Stap aan boord en bezoek een dagje Enkhuizen! Wanneer je met een groep vrienden of met familie een leuk dagje uit wilt organiseren, is Enkhuizen echt de moeite waard. Je vaart dan met een schip van de bruine vloot over het IJsselmeer.
De Zuiderzee Veerdienst Urk Enkhuizen Rondvaarten Arrangementen.
Historische veerdienst Urk Enkhuizen Rondvaarten. Toen Urk nog een eiland was, was de veerdienst tussen Urk en Enkhuizen de enige verbinding met het vasteland. Passagiersschip De Zuiderzee houdt deze unieke Historie in stand en verzorgt in de zomermaanden nog steeds deze veerdienst tussen Urk en Enkhuizen.
Strandpaviljoen Enkhuizen Genieten aan het IJsselmeer.
Ook beschikt het Strandpaviljoen Enkhuizen over een tweede feestlocatie: Meer Enkhuizen deze prachtige feestlocatie is het hele jaar door beschikbaar voor uw feest of partij. De locatie is gelegen bij de havens van Enkhuizen en biedt net als het Strandpaviljoen uitzicht over het IJsselmeer.
Zeilen, Zeilboot en zeiltocht IJsselmeer en Markermeer EnkhuizenBoeit.nl.
Inmiddels is dit uitgegroeid tot een geheel aparte tak van de zeilvaart en is er van alles mogelijk. Van een avondje varen op het IJsselmeer tot een aantal weken richting de Oostzee, het kan allemaal. Bedrijven maken graag gebruik van de zakelijke mogelijkheden, maar ook scholen en families zeilen graag mee. Informatie en reserveringen. De meeste schippers zijn aangesloten bij een overkoepelende organisatie waar u als klant informatie kunt inwinnen en reserveren. Dit is onder andere Holland Sail in Enkhuizen.

Contacteer ons

++ enkhuizen tips ++
++ afstand enkhuizen amsterdam ++
++ sprookjes bos enkhuizen ++
++ adres sprookjeswonderland enkhuizen ++
++ enkhuizen vis eten ++
++ hoorn enkhuizen afstand ++
++ restaurant compagnie enkhuizen ++
++ ijsselmeer enkhuizen ++