Meer resultaten voor ijsselmeer enkhuizen

ijsselmeer enkhuizen

Veerboot Enkhuizen Stavoren.
Met het comfortabele salonschip BEP" GLASIUS" over het IJsselmeer. In Stavoren en Enkhuizen kunt u direct na de overtocht op de trein stappen, of met de boot vanuit Stavoren een dag naar het prachtige Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, waar direct bij het museum wordt aangelegd.
IJsselmeer Nederland fietsvakantie Enkhuizen Volendam Aktiva Tours.
Karakteristieke Zuiderzeestadjes zoals Volendam, Enkhuizen, Workum, Hindeloopen, Blokzijl, Kampen en Harderwijk liggen op de route. Natuurliefhebbers kunnen genieten van Waterland, de Gaasterlandse bossen, de Weerribben, en de heide van de Veluwe. Rustige weggetjes, dijkjes en fietspaden leiden u door uitgestrekte polders en groene bossen naar oude vissers en handelsstadjesdie aan deoever van het IJsselmeer liggen.
Enkhuizen 615.
Door de hoge rugleuning en beenhoogte wordt een aangenaam verblijf geboden, ook op de langere tochten. De Enkhuizen 615 is zowel geschikt voor het IJsselmeer als voor gezellige dagtochten door de polder. De diepe zit biedt veiligheid voor jong en oud, ook als het water wat ruwer wordt.
Zeilende veerdienst Urk Enkhuizen.
Voor een sportieve en afwisselende dagtocht met de fiets kunt u vanuit Enkhuizen de Veerboot Enkhuizen Stavoren nemen vertrek 8.30 uur, aankomst 9.50 uur, fietsen naar Urk en zeilend terug naar Enkhuizen met de Willem Barentsz vertrek 15.15 uur, aankomst 18.00 uur.
De mooiste pittoreske plaatsen rond het Ijsselmeer Holland.com.
Rondom het IJsselmeer bevinden zich prachtige oud-Hollandse dorpjes en stadjes. Tezamen vormen ze één van de mooiste en meest authentieke stukjes van Nederland. Ervaar de sfeer van de traditionele vissersdorpen Monnickendam, Marken, Volendam en de kaasstad Edam, het roemrijke verleden van de VOC steden Hoorn, Enkhuizen en de Friese Hanzestad Stavoren, de voormalige eilanden Urk en Schokland en de prachtige vestingstad Naarden.
Motorjacht in brand op IJsselmeer bij Enkhuizen Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
Lees de digikrant. Motorjacht in brand op IJsselmeer bij Enkhuizen. 08/05/2018 om 2042.: Er heeft dinsdagmiddag een brand gewoed op een motorjacht dat op het IJsselmeer vaarde tussen Urk en Enkhuizen. Beide opvarenden werden op tijd in veiligheid gebracht. Het motorjacht was onderweg van Almelo naar Heerhugowaard toen er plotseling rookwolken uit het ruim kwamen.
Weekend meezeilen klipperrace op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen.
Live to sea de Klipperrace op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen en beleef een echte zeilwedstrijd samen met een ervaren bemanning op de Jeppe van Schier. Deze reis is geschikt voor jong en oud. Zeilervaring is niet nodig, de FrieseVloot biedt een afvaartgarantie voor deze reis.
Plannen Enkhuizer Zand Gemeente Enkhuizen.
In de huidige situatie is het strand 300 meter. Door de verlenging van het openbare strand in het IJsselmeer ontstaat een baai met 1000 meter strand plus 250 meter durfstrand speciaal voor surfen etc. Het strand is ca. 1250 meter lang met een gemiddelde breedte van 30 meter. Het gehele strand is openbaar toegankelijk. Ligging op het zuiden. Reddingsbrigade in het midden. In de plannen zijn ook de nieuw aan te leggen parkeerplaatsen, wegen, fiets en wandelpaden meegenomen. Het bestaande openbare zwembad wordt behouden en uitgebreid met een receptie voor het vakantiepark, indoor spelen, een aquaspraypark en fietsenverhuur. De nieuwe camping wordt verplaatst naar de noordzijde van het gebied en biedt plaats aan 100 seizoensplaatsen, 50 toeristenplaatsen en 50 camperplaatsen. Ook de zeilschool wordt hiernaartoe verplaatst om zo dezelfde koppeling met de camping te hebben als nu het geval is. Voor het vakantiepark is onderstaand ontwerp gemaakt, geïnspireerd op de historische binnenstad van Enkhuizen.
Zeilvaart Enkhuizen De Toekomst.
Stap aan boord en bezoek een dagje Enkhuizen! Wanneer je met een groep vrienden of met familie een leuk dagje uit wilt organiseren, is Enkhuizen echt de moeite waard. Je vaart dan met een schip van de bruine vloot over het IJsselmeer.
Ontdek meer Enkhuizen VVV Hart van Noord-Holland.
De geschiedenis van de Verenigde Oostindische Compagnie, kortweg VOC, is in Enkhuizen nog duidelijk zichtbaar. De VOC was in de 17e en 18e eeuw de grootste handelsonderneming ter wereld die met zijn prachtige schepen naar Aziatische landen reisde om handel te drijven. Door de gunstige ligging aan het IJsselmeer was het aantrekkelijke om hier een Kamer van de VOC te vestigen.
Voordelig een Zeilboot huren? Zeilboot verhuur Windkracht 5 Enkhuizen.
Zeilboot huren IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee, Friesland en Noordzee. Zeilbotenverhuur WINDKRACHT 5 verhuurt de nieuwste modellen Bavaria zeiljachten vanuit de Compagnieshaven in Enkhuizen direct aan het IJsselmeer. Wilt u een Bavaria zeilboot huren vanuit het IJsselmeer bewonder dan onze prachtige vloot met luxe uitgeruste en perfect onderhouden jonge Bavaria zeiljachten: 32, 33, 34, 35, 36, 37 4x, 40 en 41 ft.

Contacteer ons

++ enkhuizen tips ++
++ afstand enkhuizen amsterdam ++
++ sprookjes bos enkhuizen ++
++ adres sprookjeswonderland enkhuizen ++
++ enkhuizen vis eten ++
++ hoorn enkhuizen afstand ++
++ restaurant compagnie enkhuizen ++
++ ijsselmeer enkhuizen ++