Resultaten voor ijsselmeer enkhuizen

ijsselmeer enkhuizen

Zeilboot huren voor een zeilvakantie op het IJsselmeer Windkracht 5.
Bekend zijn: Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Lemmer, Stavoren. In Enkhuizen kunt u een nieuw Bavaria zeilboot huren van 32 41 ft. bij Zeilbotenverhuur Windkracht 5, direct aan het IJsselmeer. Met directe toegang tot de Waddenzee en de Westfriese eilanden is het een vaarwater dat aan veel zeilwensen voldoet.
De haven van Enkhuizen: veerboten, zeilbotenverhuur en kanoverhuur.
Meevaren vanuit Enkhuizen. Enkhuizen is een historische havenplaats aan het IJsselmeer. In de haven van Enkhuizen, tegenover het treinstation, ligt de haven met veel historische zeilschepen. Als u een weekend in Enkhuizen bent moet u ook eens het water opgaan.
De mooiste pittoreske plaatsen rond het Ijsselmeer Holland.com.
Rondom het IJsselmeer bevinden zich prachtige oud-Hollandse dorpjes en stadjes. Tezamen vormen ze één van de mooiste en meest authentieke stukjes van Nederland. Ervaar de sfeer van de traditionele vissersdorpen Monnickendam, Marken, Volendam en de kaasstad Edam, het roemrijke verleden van de VOC steden Hoorn, Enkhuizen en de Friese Hanzestad Stavoren, de voormalige eilanden Urk en Schokland en de prachtige vestingstad Naarden.
Veerboot Enkhuizen Stavoren.
Met het comfortabele salonschip BEP" GLASIUS" over het IJsselmeer. In Stavoren en Enkhuizen kunt u direct na de overtocht op de trein stappen, of met de boot vanuit Stavoren een dag naar het prachtige Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, waar direct bij het museum wordt aangelegd.
Dagje uit in Enkhuizen? 1001 ideeën Enkhuizen Boeit.
EnkhuizenBoeit.nl, de officiële website aangaande toeristische informatie over Enkhuizen en de regio. Op deze website vindt u het beste wat Enkhuizen te bieden heeft met zijn historische VOC panden, musea, attracties, havens en tal van horeca gelegenheden. Daarnaast bevindt Enkhuizen zich in een prachtige omgeving omgeven door het IJselmeer, Markermeer en typisch Hollandse polderlandschappen.
IJsselmeer: versterking Houtribdijk Rijkswaterstaat.
Beleef de Houtribdijk in 3D. We versterken de Houtribdijk, tussen Enkhuizen en Lelystad, zodat deze weer voldoet aan de veiligheidsnorm van de Waterwet. De dijk ligt midden in het IJsselmeergebied, houdt het water van het IJsselmeer en Markermeer in toom en beschermt zo alle omliggende provincies tegen hoogwater.
Zeilboot huren in Enkhuizen.
Sprookjeswonderland is zeer geliefd en bekend, vanuit het hele land komen kinderen daar naartoe. De entreeprijs en het eten en drinken in het park zijn zeer schap. Terug naar artikel over het IJsselmeer. Hieronder een mooie promotie film over Enkhuizen.
Strandpaviljoen Enkhuizen Genieten aan het IJsselmeer.
Ook beschikt het Strandpaviljoen Enkhuizen over een tweede feestlocatie: Meer Enkhuizen deze prachtige feestlocatie is het hele jaar door beschikbaar voor uw feest of partij. De locatie is gelegen bij de havens van Enkhuizen en biedt net als het Strandpaviljoen uitzicht over het IJsselmeer.

Contacteer ons

++ enkhuizen tips ++
++ afstand enkhuizen amsterdam ++
++ sprookjes bos enkhuizen ++
++ adres sprookjeswonderland enkhuizen ++
++ enkhuizen vis eten ++
++ hoorn enkhuizen afstand ++
++ restaurant compagnie enkhuizen ++
++ ijsselmeer enkhuizen ++