Meer resultaten voor lichtjesavond enkhuizen 2016

lichtjesavond enkhuizen 2016

Lichtjesavond Enkhuizen.
Deel dit evenement met je vrienden. Sfeervol en romantisch dineren op lichtjesavond. Deze avond kunt u gezellig dineren in Restaurant Markerwaard. De avond zal muzikaal worden aangekleed door Hans Malagride in een romantische setting. Over de locatie. Restaurant Markerwaard Enkhuizen.
Enkhuizen bij kaarslicht.
Parkeren is mogelijk achter het station en op het recreatieoord, beide op loopafstand van het evenement, dat uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken is. Voor meer informatie www.enkhuizenbijkaarslicht.nl en het VVV, waar ook het programma te krijgen is. Lichtjesavond in Enkhuizen.
Evenementen Zuiderzeemuseum Enkhuizen.
Tijdens het paasweekend 1 t/m 2 april is er voor families weer van alles te doen in het buitenmuseum. Grootouders en kinderen gaan met een paasroute op stap en ontdekken samen al doende de herkomst en betekenis van het paasfeest.
Lichtjesavond 2016.
Georganiseerd door CMV Dindua Enkhuizen. zaterdag 17 december 2016 van 1900: tot 2130: UTC01. Meer dan een jaar geleden. 15 zijn geweest 18 zijn geïnteresseerd. Deel dit evenement met je vrienden. Over CMV Dindua Enkhuizen. CMV Dindua Enkhuizen. Houd jij van muziek?
Lichtjesavond in de Drom 23 december 2017 in Enkhuizen, Noord-Holland.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van het evenement zelf. 1601 GD Enkhuizen. Meer informatie over Lichtjesavond in de Drom. Beoordeel Lichtjesavond in de Drom. 23 december Meer evenementen in de omgeving. Enkhuizen bij Kaarslicht.
Enkhuizen bij Kaarslicht.
Parkeren is mogelijk achter het station en op het recreatieoord, beide op loopafstand van het evenement, dat uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken is. Voor meer informatie www.enkhuizenbijkaarslicht.nl en het VVV, waar ook het programma te krijgen is. Lichtjesavond in Enkhuizen.
ENKHUIZEN BIJ KAARSLICHT 2017 FUNinHOORN.
Dit maakt het nog gezelliger. In zes locaties langs de route zijn inloopconcerten. Aan deze concerten werken 20 koren en muziekensembles mee. Er zullen weer verschillende koren optreden en een kinderkoortje. Bron: E B K. FUN in HOORN Live TV.
Lichtjesavond Oktober. Foto van Zuiderzeemuseum, Enkhuizen TripAdvisor.
Foto: Lichtjesavond Oktober. Van beoordeling: Een leuke ervaring voor van Zuiderzeemuseum. Alle 749 beoordelingen zien. 1 van 15 dingen om te doen in Enkhuizen. Certificaat van uitmuntendheid. 31 228 351 111. Wierdijk 12-22 1601 LA Enkhuizen, 1601 LA Enkhuizen, Nederland.
Lichtjesavond in Enkhuizen De Skepsis.
Het was een sfeervolle avond die erg past bij december, ben je nu niet geweest maar wil je wel volgend jaar gaan? Meer informatie zoals datum van lichtjesavond 2017 ga naar http//www.enkhuizen-bijkaarslicht.nl/: want lichtjesavond is elk jaar in Enkhuizen. interview speler Cabaret 2017. 1000 euro voor Serious Request. Paarse Vrijdag 2016.
Lichtjesavond in het Zuiderzeemuseum 2016 YouTube.
Published on Nov 10, 2016. Zaterdagavond 24 oktober jl. vond in het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum weer de jaarlijkse lichtjesavond plaats als afsluiting van het buitenseizoen. Alle gezellige activiteiten o.a. een nostalgische kermis maakte de avond weer tot een groot succes! Het evenement werd dan ook drukbezocht. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. LICHTJES AVOND ZUIDERZEE MUSEUM Duration: 1028. Olijve Producties 99 views. Zuiderzeemuseum in Enkhuizen Duration: 833.

Contacteer ons

++ enkhuizen holland ++
++ enkhuizen hoorn ++
++ adres zuiderzeemuseum enkhuizen ++
++ afstand hoorn enkhuizen ++
++ afstand amsterdam enkhuizen ++
++ restaurant broekhuizen enkhuizen ++
++ trein enkhuizen hoorn ++
++ afstand enkhuizen hoorn ++
++ lichtjesavond enkhuizen 2016 ++