Resultaten voor zuiderzeemuseum enkhuizen

zuiderzeemuseum enkhuizen

Zuiderzeemuseum Openluchtmuseum Enkhuizen, Enkhuizen DagjeWeg.NL 69 reviews DagjeWeg.NL.
Ook vind je in het binnenmuseum een grote schepenhal vol historische boten. Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
Home Zuiderzeemuseum Enkhuizen.
Kom in de kerstvakantie naar dit sfeervolle evenement! Naar de volledige agenda van maart. Toon meer maanden. Jubileum voor museum en vereniging Vrienden. Op vrijdag 15 december vond in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen de aftrap plaats van een bijzonder project.
Zuiderzeemuseum, Enkhuizen, dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kind, kleinkinderen, korting, kleinkind, prijs, uit, ero
Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum is een leuke dag uit voor de hele familie. En je steekt er nog iets van op ook! Maak samen met je kleinkind een bootje van een klomp of vaar een rondje mee op de veldschuit. Speel samen Oudhollandse spelletjes, ga aan de slag in het waterlab of schuif aan in de schoolbanken van toen! In de schoolvakanties zijn er extra kinderactiviteiten. Binnenmuseum: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Gesloten op eerste kerstdag. Het buitenmuseum is geopend van 26 maart t/m 29 oktober 2017.: Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Vakantie regio: Noord. Volwassenen: Euro 1600., Kinderen 0 t/m 3: Euro 000., Kinderen 4 t/m 12: Euro 1000., CJP: Euro 1000., Leeftijd: 4 99 jaar. Museumkaart: Hier geldig. Rookbeleid: Verboden te roken. Honden toegestaan: Nee. De prijzen zijn voor het binnen en buitenmuseum samen. Gezinskaart 2 volw. 2 kinderen t/m 12 jaar: 40., Neem de museumferry achter het VVV-gebouw en vaar in 25 minuten naar het buitenmuseum. Koop vooraf uw entreekaarten bij de VVV Enkhuizen.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen YouTube.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen geeft u een indruk over woon en werkgelegenheid in de plaatsen gelegen aan de Zuiderzee in vroeger tijden. Vanaf de parkeerplaats kun je met de boot richting het buiten museum varen vanwaar je te voet het museum kunt bezoeken, Naast het buiten museum kunt u ook het binnen museum bezoeken.
Zuiderzeemuseum Enkhuizen YouTube.
This item has been hidden. Zuiderzeemuseum overspoeld 2016 Play all. Watersnood 1916 in het Zuiderzeemuseum Duration: 3 minutes, 9 seconds. 1 year ago. Watersnoodstraat in Zuiderzeemuseum Duration: 34 seconds. 1 year ago. Zuiderzeemuseum timelapse watersnoodstraat Duration: 63 seconds. 1 year ago.
Met korting naar het Zuiderzeemuseum, een leuk dagje uit.
Het Land van ANWB. Het Zuiderzeemuseum 453333333333333, 5 30. Bestel tickets met 20% korting. In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vind je alles over het leven rond en op de voormalige Zuiderzee. Het museum is opgesplits in tweëen, een binnenmuseum en een buitenmuseum.

Contacteer ons

++ hotels in enkhuizen holland ++
++ hotels in enkhuizen netherlands ++
++ hotels enkhuizen holland ++
++ hotels enkhuizen netherlands ++
++ hotel enkhuizen koepoort ++
++ pension enkhuizen ++
++ stoomtram hoorn enkhuizen ++
++ beste restaurant enkhuizen ++
++ amsterdam enkhuizen trein ++
++ nhd hoorn enkhuizen ++