Meer resultaten voor beste restaurant enkhuizen

beste restaurant enkhuizen

De beste restaurants van Enkhuizen WijnSpijs.nl.
Water en brood is beslist geen restaurant maaltijd, dat is tijdens de culinaire wandeling gelukkig wel anders. De boekenliefhebber kan in de zomer zijn hart ophalen in Enkhuizen. Hier staat namelijk de enige zeventiende-eeuwse stadsbibliotheek die nog bewaard is gebleven op haar oorspronkelijke plek.
Michelin Restaurants Enkhuizen: Gids van de beste restaurants van Enkhuizen.
Restaurants Michelin Enkhuizen. Alle Michelin restaurants in Enkhuizen: sterrenrestaurants in Enkhuizen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Enkhuizen. Alles van ViaMichelin: Enkhuizen.
Restaurant de Mastenbar.
tot 22 februari 2019! O ns café-restaurant ligt aan de Compagnieshaven, de drukste passantenhaven van Enkhuizen. Vanuit het restaurant maar ook vanaf het gedeeltelijk overdekte verwarmde schitterende terras, kijkt u uit over de drukste vaarroute van het IJsselmeer: het Krabbersgat.
Top 10 beste restaurants in Enkhuizen.
http//www.portovecchioenkhuizen.nl/: Havenweg 5, 0228756109. 8 Restaurant Markerwaard. Nederlands Wij, een gezin met 2 kinderen, hebben hier heerlijk gegeten. Voor de kinderen was er een kleurplaat met kindermenu. Maar zij mochten ook uit bepaalde gerechten van de gewone kaart kiezen in een kinderportie zoals spareribs of sliptong. Het eten was echt lekker en ruim voldoende. De bediening was prettig en vlot. Na ons bezoek aan sprookjesbos Enkhuizen was dit een mooie afsluiting van de dag.
Onder de Wester Restaurant, koffie, gebak, lunch, tapas en diner.
Onder de Wester is sinds juni 2012 niet meer weg te denken uit de binnenstad van Enkhuizen, voor koffie met huisgemaakt gebak, high tea, lunch, borrel, tapas diner. De redding van een Rijksmonumentje, dat op instorten stond, het glas gebroken, de muren gescheurd.
Restaurant Broekhuizen Geniet in het centrum van Enkhuizen.

Contacteer ons

++ hotels in enkhuizen holland ++
++ hotels in enkhuizen netherlands ++
++ hotels enkhuizen holland ++
++ hotels enkhuizen netherlands ++
++ hotel enkhuizen koepoort ++
++ pension enkhuizen ++
++ stoomtram hoorn enkhuizen ++
++ beste restaurant enkhuizen ++
++ amsterdam enkhuizen trein ++
++ nhd hoorn enkhuizen ++