Resultaten voor hotel enkhuizen koepoort

hotel enkhuizen koepoort

The Rough Guide to the Netherlands Rough Guides Google Boeken.
Amsterdam AprilOct Arnhem ARRIVAL AND INFORMATION artists attractive beach beers boat building buses café canal Centraal Station central century cheese church city centre citys cosy countrys cycle decorated Delft Den Haag dishes displays Dorms DRINKING dunes Dutch east Enkhuizen ferry floor Fri Sat Friesland Frisian garden German Giethoorn Gogh Grachtengordel Groningen Grote Kerk Grote Markt Haag Haarlem harbour Hindeloopen Hoorn hourly houses IJsselmeer Leeuwarden Leidseplein lively Maastricht main courses medieval menu Middelburg modern MonFri MonSat Museum Nationaal Park Netherlands Nieuwe Noord-Holland NovMarch office The VVV Old Centre Oude paintings popular Prinsengracht province Rembrandt restaurant rooms Rotterdam Sat Sun serves seventeenth-century Stadhuis Stationsplein street Sun noon5pm temporary exhibitions terrace Texel Theres Thurs ticket Tourist office tours tower towns train station tram TuesFri TuesSat TuesSun 11am5pm Utrecht Vermeer village Vollenhove Zeeland Zuid-Holland Zuider Zee Zwolle.
HOTEL DE KOEPOORT Enkhuizen, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Bijna geweldig hotel. Aan de rand van het oude Enkhuizen, aan de voet van de Koepoort, vindt u dit gelijknamige hotel. Wij hebben hier een nacht doorgebracht na een bezoek aan Dickensdag in Medemblik. Het is een prachtig hotel, met 25 kamers.
Hotel De Koepoort in Enkhuizen breidt fors uit Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
Hotel-restaurant De Koepoort in Enkhuizen gaat fors uitbreiden. Tegenover het bestaande hotel, aan de andere kant van de Westerstraat, komen 13 nieuwe hotelkamers. Op 12 augustus heeft VOF De Koepoort bij de gemeente een omgevingsvergunning aangevraagd. Manager-eigenares Karin Tuiten hoopt rond de jaarwisseling te starten met de bouw, zodat de kamers eind september.
Hotel De Koepoort in Enkhuizen Hotels.com.
21 Hotel De Koepoort, Enkhuizen, Uitzicht vanaf hotel. 22 Hotel De Koepoort, Enkhuizen, Driepersoonskamer, Kamer. 23 Hotel De Koepoort, Enkhuizen, Standaard kamer, 1 twee of 2 eenpersoonsbedden, Kamer. 24 Hotel De Koepoort, Enkhuizen, Standaard kamer, 1 twee of 2 eenpersoonsbedden, Kamer.
enkhuizen zuiderzeemuseum enkhuizen hotel enkhuizen koepoort.
Hotel de Koepoort, Enkhuizen Midden in het centrum. De Koepoort, de stadspoort, de historische entree van Enkhuizen en de toegang tot een ongekend verblijf op een prachtige plek. Hotel De Koepoort is dé thuisbasis voor alle uitstapjes in Enkhuizen en West-Friesland.
Hotel Enkhuizen.
Het hotel beschikt over hotelkamers en appartementen, vergaderaccommodatie en een eigen afsluitbaar parkeerterrein. Pittoresk Enkhuizen en omgeving nodigt u uit voor ontspannen wandelingen, fietstochten en bezichtiging van historische gebouwen. Hotel de Koepoort, gelegen in Enkhuizen, dankt zijn naam aan de oude stadspoort van deze Zuiderzee-havenstad.
Hotel De Koepoort 4 sterren hotel in Enkhuizen.
Ligging van het hotel. U vindt Hotel De Koepoort bij de entree aan de westkant van de stad Enkhuizen, een mooie zeehaven 60 kilometer ten noorden van Amsterdam. Ontdek de kleine straatjes en trakteer uzelf op een wandeling langs de kust van het IJsselmeer!
Hotel De Koepoort Nederland Enkhuizen Booking.com.
Het juiste hotel nog niet gevonden? Bekijk alle gastbeoordelingen voor Hotel De Koepoort. Nieuwste beoordelingen voor Hotel De Koepoort. Het beste van Enkhuizen Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Enkhuizen te bekijken.
Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel.
Het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Amsterdam, RAI, Zuidas en ArenA. Op zoek naar een unieke locatie voor het houden van uw vergadering? Club Pampus biedt toegang tot het zwembad, heeft een eigen bar en een heerlijke open haard.
Hotel De Koepoort Enkhuizenboeit.nl.
De Koepoort, de stadspoort, de historische entree van Enkhuizen en de toegang tot een ongekend verblijf op een prachtige plek. Hotel De Koepoort is dé thuisbasis voor alle uitstapjes in Enkhuizen en West-Friesland. Het hotel bevindt zich op 10 minuten lopen vanaf het treinstation, het ZuiderZeemuseum en Sprookjeswonderland.
KiyOh Widget.

Contacteer ons

++ hotels in enkhuizen holland ++
++ hotels in enkhuizen netherlands ++
++ hotels enkhuizen holland ++
++ hotels enkhuizen netherlands ++
++ hotel enkhuizen koepoort ++
++ pension enkhuizen ++
++ stoomtram hoorn enkhuizen ++
++ beste restaurant enkhuizen ++
++ amsterdam enkhuizen trein ++
++ nhd hoorn enkhuizen ++