Meer resultaten voor stoomtram hoorn enkhuizen

stoomtram hoorn enkhuizen

Museumstoomtram Hoorn.
het motorschip heeft wel een traplift. De Stoomtram vertrekt in Hoorn aan de achterzijde van het NS-station van Dedemstraat 8 te Hoorn, bussen kunnen parkeren op het Transferium. De Stoomtram en Boot komen in Medemblik naast elkaar aan bij het stoomtramstation naast busstation, Dam 2 te Medemblik. De Boot komt in Enkhuizen aan nabij het NS-Station Tritondam 5 te Enkhuizen.
Stoomtram Hoorn-Medemblik. Het spoorlijntje van Bello.
Adres: Van Dedemstraat 8. Postcode en plaats: 1624 NN Hoorn. Telefoon: 31 0229 214862. Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid. Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest! Klik hier om te tweeten! Stoomtram Hoorn-Medemblik Beoordeling door bezoekers.
MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK Hoorn Museumstad.
Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot! De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur! Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint. Luister naar de cadans van de wielen, hoor hoe de stoom sist en voel hoe de tram zich een weg baant door het eeuwenoude landschap. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik v.v. rijden de stoomtrams over het platteland. Tussen Medemblik en Enkhuizen v.v.
De Spannendste Tijdreis per Stoomtram en Boot, Museumstoomtram TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
Ga mee met de stoomtram en boot en breng een bezoek aan het Zuiderzeemuseum of neem een kijkje in de Tulpenkassen om vervolgens met de stoomtram door de bollenvelden te rijden. Enkhuizen, Hoorn en Medemblik delen samen meer dan 2000 jaar geschiedenis.
Noord-Holland 3-in-1 museumstoomtram.nl.
Dit arrangement is uit te breiden met een enkele reis per trein van Enkhuizen terug naar Hoorn. Het arrangement Noord-Holland 3-in-1 kan gereserveerd worden op bijna iedere dag dat de stoomtram rijdt.: Per persoon, vanaf 12 betalende personen, inclusief horeca.:
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik 13 reviews DagjeWeg.NL.
Prijs geldt voor een enkele reis met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik of omgekeerd. Het tarief voor kinderen geldt vanaf vier tot en met twaalf jaar. Ook mogelijk: maak een rondrit via Enkhuizen met stoomtram, museumschip en/of trein! Bekijk alle tarieven en mogelijkheden op de website.
Museum Stoomtram Hoorn Medemblik Regio Holland boven Amsterdam Noord-Holland Noord.
Museum Stoomtram Hoorn Medemblik. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams van dorp naar dorp over het platteland. Tussen Enkhuizen en Medemblik vaart het museumschip Friesland over het IJsselmeer. Stap in voor de spannendste tijdreis door de Historische Driehoek.
Stoomtram en Boot Historische Driehoek Tickets Holland.
3 5 uur. De Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot. De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur! Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint. Geniet van het avontuur in de Historische Driehoek tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.
Dagtocht vanuit Hoorn museumstoomtram.nl.
Toiletten: op de stations, in de stoomtram en op het museumschip. Parkeren: voldoende betaalde parkeergelegenheid op het PR Hoorn / NS-station Hoorn. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, Medemblik als Enkhuizen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar. Dagtocht vanuit Hoorn.
enkhuizen enkhuizen hotel hoorn enkhuizen stoomtrein.
1620 AC HOORN. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik biedt het gehele jaar mogelijkheden om per stoomtram en boot de Spannendste Tijdreis te maken tussen de historische Westfriese steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Plan uw reis met de nieuwe app van het museum via.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, Noord-Holland Info en Reviews Uitzinnig.nl.
Met de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik maak je de spannendste tijdreis per stoomtram en stoomboot tussen de historische Westfriese steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Het hele jaar door organiseert Museumstoomtram Hoorn-Medemblik speciale ritten en evenementen. Het museum laat met de historische collectie Nederlandse stoomlocomotieven, rijtuigen en goederenwagens de historie van de stoomtram in Nederland zien.

Contacteer ons

++ hotels in enkhuizen holland ++
++ hotels in enkhuizen netherlands ++
++ hotels enkhuizen holland ++
++ hotels enkhuizen netherlands ++
++ hotel enkhuizen koepoort ++
++ pension enkhuizen ++
++ stoomtram hoorn enkhuizen ++
++ beste restaurant enkhuizen ++
++ amsterdam enkhuizen trein ++
++ nhd hoorn enkhuizen ++